Kako da postanem Britni Spirs?

Oduvek si maštala o tome kako je biti u seksi haljinama koje nosi Kristina Aguilera (Christina Aguilera)? Želeo bi da budeš u koži Riki Martina (Ricky Martin) dok oko njega vrište sve one devojke? Ili si se možda stalno pitao tj. pitala, kako je biti član grupe Limp Bizkit bar na jedan dan?

MTV je rešio da pruži šansu mladima da „postanu“ svoje omiljene zvezde. Naime, oni pripremaju reality show pod nazivom „Becoming„. Na spisku poznatih ličnosti čiji fanovi će moći da učestvuju, nalaze se Britni Spirs (Britney Spears), „N Sync, Limp Bizkit, Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Backstreet Boys, Riki Martin (Ricky Martin), Kristina Aguilera (Christina Aguilera), Blink-182 i Sisqo.

Fanovi izabrani za pojavljivanje u glavnom spektaklu imaće priliku da okuse život jedne zvezde i da učestvuju u rimejku spota svog idola.

„Tražimo energične, spontane ljude koji sanjaju o slavi i bogatstvu i koji bi uradili sve da budu kao svoje omiljene rok zvezde… talenat nije potreban!“, može se čuti na kanalu poznate televizije. Doduše, učesnici moraju imati preko 18 godina i poželjno je da žive u južnoj Kaliforniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.