Kako dobiti kompliment od dečka

Volite svog dečka. Pored toga, volite i komplimente. Jeste, poznato vam je da dečaci komplimente daju onda kada im „dune“, ali vi biste volele da to bude malo češće, da se on češće seti da vam kaže nešto lepo. Kako ga navesti da tako postupa? Nije neka fora da mu tražite da vam češće daje komplimente, od toga biste se oboje osećali bedno. Bolja varijanta je da upotrebite nekoliko trikova (uslovno rečeno) koji će ga navesti da vam kaže baš one lepe stvari koje želite da čujete.

Možete pokušati sa maleckim podsticajem njegovom egu – to ga može navesti da svoja osećanja izrazi simpatičnim rečima. Recimo, kažite mu da super izgleda u tim farmerkama (majici, čemu god). Kod ove taktike važno je da se ne razočarate ako vam smesta ne uzvrati kompliment – budite sigurne da će ga kad-tad uzvratiti.

Mada je loša ideja da mu tražite kompliment, malo usmeravanja kada se radi o tome kako da vas dečko učini srećnom uopšte ne smeta. Recimo, imate novu frizuru, a on je nije ni primetio – biće sasvim dovoljno da mu kažete da ste se šišale i da ga pitate da li mu se sviđa.

Kada ste sami, možete pokušati i sa flert razgovorom. Ukoliko učinite da on pomisli kako je baš super dečko koji vam se jako, jako sviđa, osetiće se podstaknutim da da sve od sebe da se i vi osećate kao super devojka koja se njemu jako, jako sviđa.

Za kraj: kada vam uspe i kada vas obaspe komplimentima (jipi!), pokažite mu da vam njegovi komplimenti zaista znače. Nabacite svoj najlepši osmeh na lice i jako ga poljubite (ili učinite nešto slično i podjednako entuzijastično). Ovakav vaš postupak će ga vrlo verovatno isprva postideti, ali će mu i bez ikakvih suvišnih reči sa vaše strane staviti do znanja šta vam prija i da zaista vredi da ne štedi na komplimentima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.