Kako se postaje „Del boy“

„Only Fools and Horses“ iliti „Mućke“ nesumnjivo je sjajan odraz britanskog duha i odličan način da neko vreme provedete odvojeni od svakodnevnih problema zajedno sa „Trotter“s Independent Traders“.

Njihov valiki fan, Lance Gahan je toliko opsednut serijom da planira da promeni svoje ime u Derek Trotter i rešio je da i u pravom životu postane „Del Boy“. Planira da se na venčanje odveze svojim automobilom koji je potpuno identičan onom koji Del poseduje u svojoj seriji. Upravo traži i jaknu sličnu njegovoj.

Već je završio fazu broj 1 svoje transformacije, kupujući autobomil i sređujući ga u „Only Fools and Horses“ stilu. Vozilo će koristiti u svojim svakodnevnim aktivnostima, ali je izrazio zabrinutost što neće biti u prilici da u njemu prevozi polovne televizore i sumnjivu tehničku robu, poput svog idola.

On kaže: „Ja sam „Only Fools and Horses“ fanatik. Video sam svaku epizodu 60-70 puta i znam je od reči do reči.“ Njegova osmogodišnja opsesija je uticala na to da je sakupio hiljade slika i postera, kao i knjige i video kasete. Sada planira da sa svojom opsesijom krene i korak dalje menjajući svoje ime. „Samo je pitanje vremena kada ću to učiniti. Razmišljao sam o tome već neko vreme.“

Njegova buduća supruga, Rachel, 29, je rekla: „Neću ga zvati Del čak i da promeni ime.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.