U trendu

Kako znati da li hoće samo seks?

Tužna je istina da ima dečaka kojima veza služi samo za to da bi imali seks s devojkom, svake devojke se brzo zasite i krenu u nove osvajačke podvige. Nema mnogo devojaka koje bi želele da budu s takvim momkom (one koje bi želele najčešće se nadaju da će ga svojom ljubavlju promeniti), ali problem je što ih nije uvek lako prepoznati.

Skoro da i nema devojke koja nikad nije dobila upozorenje od nekog starijeg da se čuva dečaka, jer oni hoće samo jedno – seks. Da je iskoriste, a zatim odbace, nekad i većom brzinom nego što bi promenili prljave čarape. Tačno je da ima i takvih dečaka, ali definitivno ne želi svaki momak samo da ode u krevet s devojkom. Samo, kako prepoznati momke koji od devojke žele samo seks?

To može da bude prilično teško. Nekada je od starta očigledno da je dečko takav, ali često nije. Ima onih kojima kao da je glavni cilj u životu da u krevet odvuku što je moguće više devojaka, a pošto devojke od veze ipak žele nešto više, takvi momci jako dobro nauče da se pretvaraju. Postanu fenomenalno dobri u foliranju da im je stalo do vas, tako su fini i pažljivi i ugađaju vam da vam se čini da će vas sledećeg trenutka zaprositi i da bi im najveću sreću u životu predstavljalo da se udate za njih i rodite im nekoliko slatkih bebica. Kako „provaliti“ da je takav zainteresovan samo za onaj deo u kome se prave bebe?

Nipošto ne predlažemo da ovako postupate sa svakim momkom, samo s onim za koga posumnjate (na osnovu onoga što ste o njemu čuli, na primer, da je već bio sa 30 devojaka i da mu nijedna veza nije potrajala) da bi mogao da bude „od onih“. Dakle, budite veoma zahtevne, a zauzvrat pružajte jako malo. Na primer, svaki dan tražite od njega da vas otprati kući posle škole, uz obavezno nošenje vašeg ranca, a onda ga nemojte pozvati da uđe, čak ni na sok.

Ako ne pobegne glavom bez obzira od takvog tretmana (same odredite koliko će proba trajati i ne preterujte s dužinom), možete s velikom sigurnošću zaključiti da mu se stvarno dopadate i da vas neće ostaviti čim dobije „ono“.

Tada, naravno, treba da i vi postanete fine i pažljive prema njemu – potrudio se da vam dokaže da mu je stalo do vas, na vama je da mu pokažete da je to bilo vredno truda.

Svesni smo da bi ovaj predlog mogao da bude preteran. Postoji i druga mogućnost, a ona je da jednostavno u vezi ne uradite ništa što i same ne želite, na šta niste spremne i za šta niste raspoložene. Na taj način, čak i da se ispostavi da je dečko od „onakvih“, nećete biti iskorišćene jer ste radile samo ono što ste htele i u čemu ste i same uživale – a ako vas on nakon toga ostavi, pa, biće na gubitku mnogo više nego vi, jer je izgubio super devojku, dok ste vi izgubile klinca koji ne ume ništa pametnije od detinjastog „udaranja recki“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.