Kakve devojke traže momci?

Pitanje iz naslova je mnogo koja devojka postavila sebi. Na njega, baš kao i na pitanje kakve momke traže devojke, ne postoji precizan odgovor, jer nisu svi dečaci isti, pa neće imati ni iste želje. Tek se ponešto zajedničko u njihovim željama može naći.
Tu je pitanje izgleda, kao jedno. Svaki momak voli da mu je devojka lepa, ali, kao što smo već pisali, njihov pojam lepe devojke je prilično širok, i mada neće svaku proglasiti za lepoticu, najveći broj njih im sasvim dobro izgleda, pa to nije nikakav problem.
Zatim, slede još dve stvari, koje nije moguće jako precizno odrediti. To su standardi i lični ukus. Što se standarda tiče, postoje momci koji će biti srećni što ih devojka uopšte hoće, bilo koja devojka, i rado će biti s bilo kojom koja pristaje da bude s njima. Oni koji imaju više standarde od toga često su vođeni ličnim ukusom – neki više vole plavuše, neki crnke, neki misle da su brinete ili crvenokose baš lepe, neki vole ženstvenije devojke, nekima se najviše sviđa kad devojka nije neka u suknjici i na štiklicama, već s njom mogu da igraju basket, neki vole tihe i stidljive, neki one društvene… Ukusi se razlikuju, to je poznato.
Ono što se svim momcima sviđa jeste kada s devojkom mogu zajedno da se smeju; to što je devojka dobra prema njima (momci koji uživaju u tome da ih devojka maltretira su retki), nežna s njima i ima smisla za humor uvek je privlačno. A najbitnije je da ih devojka razume, da su "na istoj talasnoj dužini", da je neko od čijeg društva i od čije blizine se nikad ne umore. Takvu devojku će uvek želeti.
Drugim rečima, kakva god devojka bila, postojaće dečko kome je ona savršena, divna i predivna, koji će želeti da bude baš s njom. Naravno, ostaje problem naći baš tog dečka – baš kao što je i njemu problem da nađe vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.