U trendu

Ko je najlepša devojka?

Skoro svaka devojka smatra da nije dovoljno lepa, dovoljno atraktivna. Neke devojke će sebe čak smatrati i ružnim; neke će biti svesne da ih drugi smatraju dobrim ribama, ali će malo koja sebe stvarno smatrati lepoticom. U vezi to može da dovede do problema – jer se devojka oseća nesigurno. Konačno je uspela da smuva dečka koji joj se već duže sviđa, ali onda nastaje znatno teži deo – kako ga zadržati? Kako, kad unaokolo ima toliko mnogo devojaka koje su lepše od nje? Dovoljno je da se njen fantastični i predivni dečko samo okrene i videće neku lepšu – što znači da ona nema ni teoretske šanse da ga zadrži.
Devojke, ako ovako razmišljate, nemojte! Prvo i osnovno, setite se da je lepota subjektivna stvar. Onda se setite i da je subjekt s kojim ste – vaš dečko – odabrao baš vas, što znači da mu se dopadate baš vi. Stalnim strahom da niste najlepše i da ćete zbog toga izgubiti dečka sebi nećete nimalo pomoći, a u zavisnosti od toga kako svoju nesigurnost ispoljavate, svom dečku možete s vremenom postati i manje simpatične, pa i odbojne. Devojka koja je malčice nesigurna u svoj izgled je slatka; devojka kojoj je konstantno neophodno uveravanje njenog dečka da mu je lepa i kojoj ni to uveravanje nije stvarno dovoljno, jednostavno je previše naporna da bi iko dugo podneo da bude s njom.
Ako se baš osećate nesigurno, bavite se malo sportom – to će vam uliti pozitivnu energiju i navesti vas da se osećate bolje. Ukoliko vas to zanima, možete se upisati i na neki kurs manekenstva ili šminke, gde ćete naučiti više o doterivanju. A možete ići i u školu plesa (nema veze ako vaš dečko ne voli da igra i vi nikad nećete igrati s njim, ples je zabavan, fizički je koristan koliko i sport, a psihički i još korisniji, jer ćete steći veću eleganciju pokreta i biti vrlo svesne te elegancije).
Za kraj: ko je najlepša devojka na svetu? Za vašeg dečka, to ste baš vi – inače ne bi ni bio s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.