Leu Dikapriju se dešavaju samo lepe stvari

Martin Skorseze (Martin Scorsese) nagovestio je da će Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio) za potrebe svog novog filma morati da snimi homoseksualne scene. Režiser Skorseze insistira na svim detaljima iz ličnog života Aleksandra Makedonskog kako bi film što realnije opisao njegov život. Film „Aleksandar Veliki“ („Alexander The Great“) prikazaće i najkontroverznije aspekte života velikog osvajača.

U odgovoru novinarima kako će se odnositi prema homoseksualnosti velikog kralja, Skorseze kaže: „Bavićemo se čitavim njegovim životom. Pristupićemo čitavoj stvari na najiskreniji način.“

Skorseze je izjavio da će Dikaprio biti savršen Aleksandar. Zaključio je to uporedivši Aleksandrovu bistu koja je sačuvana sa likom Dikaprija i primetio da postoji neverovatna sličnost. „Aleksandar je bio čovek ogromne harizme. Neko ga je nazvao prvom superzvezdom“, izjavio je Skorseze. Aleksandar Veliki je imao trideset i dve godine kada je umro 323. godine pre nove ere, a Dikapriju je sada dvadeset i sedam.

Kritičari su Dikaprija primetili u filmu „This Boy“s Life“, u kome je glumio sa De Nirom. Za film „Šta muči Gilberta Grejpa“ („What“s Eating Gilbert Grape“) nominovan je za Oskara i Zlatni globus. U zvezdane visine odvela ga je tek moderna verzija Romea i Julije 1996. godine.

Jedna od najsjajnijih njegovih uloga bila je ona u filmu „Titanik“. Poslednji snimljen film „Plaža“ („The Beach“), zanimljiv je, između ostalog jer sa njim glumi ćerka Jelene Tinske. Uskoro se očekuje i njegov film o irskim bandama „The Gangs of New York“. To je još jedno delo režisera Martina Skorsezea, u kome će se Leo pojaviti pored Kamerun Dijaz (Cameron Diaz).

Detalji iz biografije poznatog glumca

Leonardo Dikaprio je rođen u novembru 1974. godine, horoskopski znak – Škorpija. Rođen je i odrastao upravo u Holivudu, Kalifornija. Prvi put stao je pred kamere kad mu je bilo samo dve godine, na audiciji na kojoj je bio odbijen sa obrazloženjem – hiperaktivno dete.

Da li ste znali?

Leova majka je, dok je bila u drugom stanju, posetila jedan muzej u Italiji. Dok je stajala ispred De Vinčijeve slike, osetila je bebu kako se rita u stomaku. Za nju je to bio znak da svom sinu da ime po velikom slikaru.

Novosti u ljubavnom životu poznatog glumca

Najplaćeniji model na svetu Žizel (Gisele Bundchen) dala je novu šansu bivšem dečku. Prelepa Brazilka je raskinula sa Leom prošlog meseca posle godinu dana duge veze. Razlog za raskid bile su momačke žurke na koje je on stalno odlazio. Zlatni par je razbuktao stare ljubavne strasti na Mauiju (Maui). Par je tamo otišao na odmor i sve vreme provodio na privatnoj plaži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.