U trendu

Ludirajte se za praznike: svetlucajte!

Nova godina je prava prilika da se doterate i pokažete svima kako fenomenalno izgledate – takođe, prava prilika i da izgledate "otkačeno", onako kako baš i ne biste na običnoj žurci ili u diskoteci. Za Novu godinu je zaista svašta moguće, a da ne bude baš toliko onih čudnih pogleda. Neka se svi opuste, pa ovo se dešava jednom godišnje – toliko često valjda smete da ispadnete luckasti!
Za ovu priliku dopuštena je jača i neobičnija šminka nego inače. Jedna od mogućih ideja: svetlucajte, svetlucajte, šljaštite kao što nikad niste (dobro, ipak pazite da ne preterate – niko osim sasvim male dece ne bi trebalo da izgleda kao ova kugla na fotografiji). Za to imate više načina.
Svetlucavo telo – bukvalno: ne mislimo da se premažete nekom farbom, naravno. Međutim, mnoge kozmetičke kuće nude svetlucave losione za telo. Ono što je zgodno kod ovih losiona, ako su dobro urađeni, jeste to što se svetlucanje primećuje tek uveče, pod veštačkim osvetljenjem. Dakle, ne morate da se užurbano mackate tek pred sam odlazak na doček, u strahu da vas već u toku dana neko ne proglasi za novogodišnje drvce. Lepo se istuširajte i namažite kad vam bude odgovaralo i – blistajte!
Svetlucavo telo – odeća: po našim radnjama ima dosta svetlucave odeće. Naravno, treba imati meru: nije isto da li idete na nešto tipa gala doček u luksuznom hotelu, gde možete obući i bleštavozlatnu haljinu a da ne upadnete previše u oči, ili Novu godinu čekate u stanu sa još nekoliko drugarica (kada su ipak primereniji svetlucavi detalji po vašoj odeći).
Svetlucavo lice: i tu imate dosta mogućnosti. Postoje karmini koje možete nositi u toku celog dana i da pri tom izgledaju diskretno, a da tek pod veštačkim osvetljenjem zablešte. Lak za nokte sa šljokicama (samo izaberite neki kvalitetan, da ne biste dobile izgrebane nokte kao posledicu). Svetlucave senke za oči – srebrno je trenutno "in", pa ako vam sive i srebrnosive nijanse dobro stoje, ura za vas! Za Novu godinu je dopuštena jača šminka, pa tako i, na primer, očni kapci debelo premazani senkom – može čak i donji kapak. Ako želite, možete dodati i šljokice na kapke – dopuštene su čak i šljokice na obrvama.
Hej, Nova godina je – pokažite se u punom sjaju! Bukvalno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.