U trendu

Momci vole samo manekenke?

Čest je strah devojaka, makar racionalno i bile svesne da to nije tačno, da se neće dopadati momcima ako ne izgledaju savršeno – onako kako izgledaju manekenke (i skoro niko osim njih). Taj strah je potpuno neopravdan.
Postoji izreka da je lepota u očima posmatrača, a tu je i činjenica da se ukusi razlikuju. Pored toga, pogledajte oko sebe, pogledajte s kakvim sve devojkama izlaze momci – da li su sve one građene kao manekenke? Ili vam se čini verovatnim da oni koji ne izlaze sa savršeno građenim devojkama to čine samo zato da bi s nekim izlazili, pa ako ne može manekenka, bolje išta nego ništa?
Dečaci često imaju neki tip devojke kakva im se u principu sviđa (baš kao što i devojke često imaju neki tip momaka koji im se, teoretski, najviše dopada), i nekima od njih se zaista dopadaju one koje su mršave kao manekenke. Međutim, još je više onih koji vole da devojka ipak ima neke obline, a ima i onih kojima se najviše dopadaju bucke.
Pored toga, veze koje se baziraju samo na tome što se nekome dopada nečiji izgled obično ne potraju dugo. Momka može da privuče devojčin izgled, ali će mnogo više uživati u tome što devojka ume da ga nasmeje, što je simpatična, što se lepo ponaša prema njemu, što s njom može da se opusti. Uopšte nije retkost da se dečko zaljubi u devojku u čijem mu je društvu lepo, iako ona po izgledu nimalo ne liči na njegov zamišljeni ideal (koji god da je).
I znate šta? Jednom kad se zaljubi u nju, ona mu postaje lepa. Mogu drugi koliko hoće da se pitaju šta on radi s onom koja je njima ružnjikava, ako je zaljubljen u nju i srećan s njom, njemu će biti lepa. Može i ona da kuka kako na njenom telu ne valja ovo i ono, njemu te sitne mane neće smetati, većina njih će mu čak biti i simpatična.
Bez brige što ne ličite na kompjuterski doterane fotografije manekenki. Volite same sebe takve kakve ste, pa će vas zavoleti i drugi – a onima koji vas vole uvek ćete biti lepi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.