U trendu

Najlakši pristup momku

Dopada vam se neki dečak. Niste ga još dobro upoznale, ali po onome što ste imale priliku da vidite i da saznate o njemu, čini vam se da bi moglo da vam bude lepo zajedno. Samo, on ne pokazuje nikakvu nameru da vam priđe. Niste ni u kakvom sukobu, pozdravite se u prolazu, ali to je otprilike to.

Shvatate da ćete morati u akciju ako želite da vas bolje primeti, a nešto baš i niste fenomenalne igračice, niti ste vešte s pogledima i govorom tela. Šta učiniti? Postoji li neki pristup momku koji se može naučiti, a da ne mora da se oslanja na vašu gracioznost (u koju pomalo sumnjate) ili ekspertske tehnike zavođenja (nekako sebe ne vidite kao fatalnu zavodnicu)? Postoji! Tu su uvek stare, dobre reči – konkretnije, tri pitanja kojima je najlakše započeti priču s nekim dečakom. Jednom kada priča počne, na vama je da razgovor i održite zanimljivim – ili ćete, makar, uvideti da on možda i nije baš pravi dečko za vas.

Šta misliš o tome-i-tome? Ovo je apsolutno najlakši i najprirodniji pristup. Pitajte simpatiju za mišljenje o nečemu – najnovijem CD-u neke grupe (podrazumeva se da ste već saznale da on sluša tu grupu, ili da voli da „pljuje“ po njoj), koji je trenutno najbolji film u bioskopu… Ako je dečko otvoren i pričljiv, nećete moći da ga zaustavite jednom kad počne da priča i razgovor će teći bez ikakvog zastoja. Ukoliko nije baš mnogo pričljiv, moraćete malo više da se potrudite, ali bi razgovor svejedno trebalo da teče bez problema. Ljudi vole kada ih neko pita za mišljenje.

Da li možeš da mi pomogneš? Mislite da je trula fora da izigravate bespomoćnu devojčicu? Ako preterate s bespomoćnim treptanjem okicama, svakako da jeste; međutim, ako ne preterate, nema ničeg neprirodnog u tome da nekog zamolite za pomoć oko nečega, bilo da se radi o nošenju nečeg teškog ili o objašnjavanju nečega što ne znate najbolje (ne mora da bude školsko gradivo, može i savet kako da najefikasnije zaobiđete igrača odbrane dok igrate basket na fizičkom). Svako voli da oseti da je potreban, a ovakav pristup uliće samopouzdanje i najstidljivijem dečku. Ovaj pristup je zgodniji kad se radi o stidljivijim dečacima – dečko koji je sladak, ali malčice uobražen neće videti ništa posebno u tome što ga je devojka zamolila za pomoć, jer on podrazumeva da svi njega pitaju za savet.

Ovo je broj mog mobilnog – zovi me! Ovakav pristup je za hrabre devojke. Ako uspete da skupite hrabrost za to, samo napred! Priđite simpatiji kad je sam, ostanite smirene, i kada mu date svoj broj, bez zadržavanja nastavite kuda ste krenule. On će možda biti pomalo zbunjen vašim postupkom, ali će svakako biti polaskan. Vrlo je verovatno da će vam se javiti!

Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.