„Najpametnije“ izjave Pamele Anderson

Pamela Anderson je postigla ogroman uspeh širom sveta. Rođena je na stoti dan kanadske nezavisnosti i samim tim već prvog dana svog rođenja, postala je slavna – njene fotografije su preplavile magazine. Tokom odrastanja bila je vezana za majku, dok je imala dosta problema sa ocem koji je bio alkoholičar. Prema mnogima, upravo ovakva porodica je uticala da Pametla kasnije odabere Tomi Lija, bivšeg bubnjara grupe Motley Crue, koji je bio veoma nasilan prema Pameli. U 21- oj godini Pamela je jednostavno „procvetala“ i imala savršeno atletski građeno telo, tako da je otišla u Los Anđeles i počela da radi kao fitnes instruktor. Malo po malo, najviše zahvaljujući naslovnoj strani Playboy-a, Pamela je dospela u žižu svetskog interesovanja. Specijalno za vas prikupili smo njene „najpametnije“ izjave:

„Još od malena sam bila prava kraljica glume“ – E!Online

„Uzela sam manji honorar za ovaj šou, jer sam osetila da bi to moglo biti zaista smisaono. Znam dosta o sindikatima i o tome šta se dešava na internacionalnom tržištu. Zato želim da se potrudim da bude i dovoljno humora, tehničkih efekata, lepe scenografije.“ – Time

„Naša deca će se verovatno pobuniti protiv nas i postati bibliotekari i računovođe.“ – Mr. Showbiz News

Danas, Pamela igra i producira seriju V.I.P, zahvaljujući kojoj je stekla malo drugačiji, nežniji, „mekši“ imidž u svetu, ali ne i kod nas, jer još nismo bili u prilici da pratimo te nove Pameline pustolovine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.