Napravite sami cool Novogodišnji poklon

Tvom prijatelju je hitno potrebna organizaciju u životu? Kod nas možda i ne postoji tradicija deljenja poklona, kao što je to slučaj u Americi, prilikom Novogodišnjih i Božićnih praznika, ali zato možeš da obraduješ sebi dragu osobu jednim fantastičnim gestom. Napravi personalizovani planer koji je pre svega jeftin, a zatim – može da vredi mnogo više od bilo kog drugog poklona!

Potrebno:

  • Standardni planer, bilo dnevni, nedeljni ili mesečni, imaš ih u svakoj knjižari
  • Fotografije, možeš koristiti prave ili štampati kopije
  • Zanimljive sličice, takođe ih možeš nabaviti u knjižari i veoma su jeftine
  • Lepak
  • Makaze

Najpre, razmisli šta osoba kojoj ćeš ovaj planer pokloniti voli, kojim osobama se divi, koji su joj hobiji, želje, maštanja, kada joj je rođendan i drugi bitni datumi u životu (kao što je tvoj rođendan :), godišnjice itd.

Na primer, ako je on ili ona lud/a za astronomijom, sakupi datume meteorskih kiša. Ako voli istoriju, nađi neke zanimljive činjenice o važnim istorijskim datumima. Ako obožava neku grupu, ne zaboravi da označiš rođendan frontmena, da dodaš sličice i stihove. Izmešaj fotografije, sličice i ostale ukrase i dekoriši svaki značajan datum.

Kada završiš, imaćeš sjajan kolaž koji će trajati tokom cele godine i zamisli – ovoga puta neće imati izgovor ako zaboravi tvoj rođendan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.