U trendu

Ne mora on da zove nakon sastanka

Postoje običaji i uverenja kako neke stvari treba raditi, ali nije obavezno da tako i postupite. Recimo, smatra se uobičajenim da, kad momak i devojka izađu, on bude taj koji će je pozvati da joj kaže da mu je bilo lepo s njom, i da se eventualno već tad dogovore za novo viđenje. Međutim, ne morate da čekate na njegov poziv.
Ako vam je bilo lepo s njim, želite da on to i zna, zar ne? Svakako da bi i on voleo da zna da ste se lepo provele s njim, isto onoliko, ako ne i više, koliko i vi želite to da mu kažete. A to znači da zaista ne morate da čekate na njegov poziv, možete i da ga ohrabrite na komunikaciju.
Na šta mislimo? Ne na to da mu smesta obećate vernost do groba i da ćete mu roditi puno dece. Ali, ako vam se dopalo s njim, nema razloga da mu već posle nekoliko sati ne pošaljete slatku porukicu da vam je bilo lepo i da se nadate da ćete se uskoro opet videti. Nakon toga možete stvari da prepustite njemu.
Baš kao što devojke mogu da se osećaju nesigurno, slično je i s momcima. I oni mogu da se pitaju da li vam se dopalo s njima, ili ste samo bile učtive i čekale prvu priliku da pobegnete. Time što ćete mu slatkom porukicom jasno staviti do znanja da ste uživale s njim uklanjate taj strah. Pored toga, svaki momak će biti ponosan ako mu devojka kaže da joj je bilo lepo s njim, pa, ako ste se vi njemu dopale malčice manje nego on vama, nakon takve poruke bi mogao da odluči da vam pruži još neku šansu.
Može li od takve poruke da bude štete? Osim ako je prenapadna, teško. Nema ničeg lošeg u tome da momku s kojim ste izašle kažete da vam je bilo lepo, a ako on to ne ume da ceni, niste vi krive za to.
Najverovatnije je da će taj momak umeti da ceni što se ne stidite da mu kažete da ste uživale s njim i da će s nestrpljenjem dočekati sledeće viđenje – a to i želite, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.