U trendu

Neprijatan miris kreme za samopotamnjivanje

Leto je prošlo i boja stečena sunčanjem potpuno je izbledela, ali ima devojaka koje bi želele da im koža i dalje deluje preplanulo. Znaju one da solarijum nije zdravo rešenje, pa ga izbegavaju, i žele da upotrebe kremu za samopotamnjivanje – ali ih odbija njen neprijatan miris.

Stvarno, šta je to sa tim kremama? Njihov miris ne smeta baš svima, ali je mnogima ipak odbojan. Na nesreću, upravo je taj sastojak neprijatnog mirisa onaj koji će vašoj koži dati toliko željenu preplanulu boju. Štaviše, što je miris kreme za samopotamnjivanje neprijatniji, to ona sadrži više sastojka za tamnjenje kože i rezultati su brži i uočljiviji.

Da li to znači da ste pred izborom da ostavite koži njenu prirodnu boju, da je oštećujete u solarijumu ili da steknete neprijatan miris? Srećom, ne, postoje još neka moguća rešenja.

Jedno rešenje jeste da umesto kreme koristite losion za samopotamnjivanje. On nema toliko sastojaka neprijatnog mirisa. Morali biste češće da se mažete kako biste dobili ten kakav želite, ali se makar ne biste „gušili“.

Postoji još jedan način da rešite problem, a to je da u kremu za samopotamnjivanje dodate malo neke mirišljave kreme za telo i da se mažete tom mešavinom. Tako ne samo da ćete prilično brzo dobiti željenu boju već će vam i koža veoma lepo mirisati, daleko od onog što vas je u startu odbijalo od kreme.

Naravno, uvek postoji i opcija da se ipak naviknete na to da vam je koža zimi svetlije boje (baš kao i svima) i da na taj način uštedite na kremama – nije da su baš džabe, a za održavanje željenog tena neophodno je da ih redovno koristite. Za taj novac biste mnogo toga drugog mogli da kupite (garderobu, muziku, šminku, knjige…). Izbor je, naravno, na vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.