U trendu

Ne propustite poljubac! (1)

Mnoge devojke misle da se poljubac nekako prirodno dogodi nakon petog sastanka; sa druge strane, momci su uvereni da je poljubac dozvoljen tek nakon buketa cveća, jednog odlaska na koncert, dva izlaska na večeru i plišanog zeca ili medevedića umotanog u šareni papir.

Ipak, poslednja istraživanja demantuju ova romantična i donekle naivna verovanja. Prilikom uzbuđenja u trenutku prvog poljupca mozak detektuje hemijske promene u telesnim sokovima koje zapravo pokazuju da li su oni koji se ljube genetski kompatibilni. Ako mozak „odluči“ da ta osoba nije za vas, osetićete neku vrstu neprijatnosti, bola ili nezadovoljstva. Međutim, dešava se da nakon samo jednog poljupca neprestano planirate svoju budućnost pored te osobe; naučnici bi rekli da je besmisleno opirati se tim prirodnim nagonima.

Odbacite svoju stidljivost i skromnost. Pre no što izmaštate romantični odmor u Parizu, pre no što smislite imena vaše buduće dece, proverite „hemijsko slaganje“ sa potencijalnim ocem. Kad spazite slatkog dečka, odmah ga poljubite. Ako vam se osećaj dopadne, zapitajte ga kako se zove. Dobićete već svoje cveće, ulaznice ili mnogo slatkih bespotrebnih poklončića. Štaviše, neočekivani poljubac je sjajna prilika da se pokažete kao originalna i moderna devojka. Predlažemo vam nekoliko efektnih načina ukoliko želite poljubac odmah!

Jednostavno priđite i poljubite ga

Mnoge ankete pokazuju da momci vole devojke koje preuzimaju inicijativu. Zapravo, nemaju ništa protiv toga kad inicijativu preuzme i privlačna nepoznata devojka. Naravno, balavljenje nad njim se ne preporučuje; čitava akcija mora biti vrlo delikatna. Najbolje je da uhvatite njegov pogled, priđete mu, neprestano ga gledajući u oči, poljubite ga i – odete. Nakon toga, sigurno će znati šta želi. Ako je vredan vaše pažnje, reagovaće baš onako kako priželjkujete, garantujemo vam.

Na plesnom podijumu

To je najprirodniji način, idealan za skromne devojke. U toku plesa igrači su vrlo blizu, čak i ako se uopšte ne poznaju. Neki srceparajući „sentiš“ prosto priziva neočekivani poljubac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.