Ne razmišljajte o bivšoj!

Imate novog dečka. Nekako se desilo da ste upoznali i njegovu bivšu devojku. Ranije, kad bi se desilo da vam njegova bivša padne na pamet – jer znate da mu niste prva devojka, dakle, definitivno postoji neka bivša – smatrali ste da se sigurno radi o nekoj bezveznjakovićki kad je pustila tako slatkog i „kul“ dečka da ode. Da, znate da to baš i nije racionalno s vaše strane, jer ako on izlazi s nekim tamo bezveznjakovićkama, zašto je sada s vama? Ipak, tako vam se dopadalo da je zamišljate. A onda upoznate tu devojku i shvatite da je reč o vedroj, simpatičnoj, duhovitoj, inteligentnoj osobi, koja uz to odlično izgleda. Prosto pozelenite od ljubomore, želite kao mačka da joj izgrebete to simpatično lice i smesta sebe poredite s njom.

Provodite sve više vremena razmišljajući o njoj, o tome koliko je ona pametna, koliko je lepa, koliko je zabavna i društvu, i sve vam se više čini da nema šanse da vaš dečko između vas i nje izabere nju. Pa, ona je u svemu bolja od vas! Bile ste ponosne na to što su vam pramenovi super ispali, a ona ima čak i bolje urađene pramenove, da se ne spominje ama baš sve ostalo u vezi s njom! Ko još može da bude konkurencija takvoj ribi? I ko ima šanse da je pobedi? Ma, sigurno ste svome dečku samo uteha i on će se uskoro vratiti svojoj bivšoj…

Smesta prestanite da razmišljate na ovakav način! Vaš dečko je s vama, a ne sa svojom bivšom. Pa šta ako vam ona izgleda savršeno i u svemu bolja od vas? Vaš dečko očigledno ne misli tako, inače bi bio s njom, a ne s vama. Pobediti je? U čemu? Ona već nije s tim dečkom – vi ste s njim. Pobeda je već vaša.

Zato se opustite i ne razmišljajte o njegovoj bivšoj. Ona je bivša; ona je u njegovoj prošlosti, a vi ste u sadašnjosti. Ako nastavite da se opterećujete razmišljanjem o njegovoj bivšoj, samo ćete izludeti od ljubomore i napraviti neku glupost – nije nemoguće ni da ćete postati toliko naporno stvorenje da vaš dečko više neće želeti da bude s vama, ne zato što mu se dopada njegova bivša, već zato što mu se ne dopada u kakvo ste se mrzovoljno, opterećeno i ljubomorno stvorenje pretvorili.

Samo opušteno i uživajte sa svojim dečkom. Da, tako je – taj preslatki, presimpatični dečko je vaš, vaš i samo vaš! Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.