Ne voli izlaske!

Imate dečka ili devojku. Volite ih i lepo vam je s njima; kada ste zajedno, zaista uživate. Nije vam potrebno mnogo da budete srećni – dovoljno je da šetate i držite se za ruke, da kod njega ili kod nje gledate filmove ili slušate muziku, da razmenjujete nežnosti… Sve vam je to predivno i u svemu tome uživate. Međutim…

Volite vi i izlaske i društvo. Vaš dečko ili devojka to sasvim lepo razumeju i ništa vam ne brane. Što se njih tiče, slobodni ste da kad god želite izađete s društvom i ludo se provedete. Ne žele da vam brane ništa što vi želite da uradite. Vidite da nisu srećni ako drastično proredite viđanja s njima da biste izlazili s društvom, ali ništa vam ne brane.

S jedne strane, to je super. S druge, ne želite da bude baš tako, želite da u tim izlascima učestvuju i vaš dečko ili devojka. Hteli biste i da izađete i s njim ili s njom, samo vas dvoje, bez društva. Problem je što oni ne vole izlaske. Ne vole diskoteke, klubove, kafiće; bioskop još i nekako, ali to je otprilike to – a vi zaista volite izlaske. Super vam je i kad se samo ušuškate u njegovoj ili njenoj sobi, ali želite i da izlazite s njima. Međutim, oni ne žele.

Šta uraditi u takvoj situaciji? Ako vaš dečko ili devojka zaista ne vole izlaske, neće biti dovoljno da ih samo nagovarate i moljakate – sasvim razložno će vam odgovoriti da oni puštaju vas da uživate u onome što volite i da vas ni na šta ne teraju i da nije fer da vi njih terate na nešto što oni ne vole. Ukoliko vam je zaista stalo do zajedničkih izlazaka, pokušajte da dečku ili devojci smireno objasnite šta vam znače izlasci s njima i zašto vam toliko znači baš taj oblik uživanja.

Uz ovakav pristup moguće je da će pristati. Vaš dečko ili devojka vas vole i svakako ne žele da vam uskrate nešto do čega vam je stalo. Ne zaboravite samo da treba da se sretnete na pola puta, da je neophodno da takva vrsta dogovora bude kompromis, inače nećete biti fer prema voljenoj osobi. Recimo, možete se dogovoriti da jedno veče u njegovoj ili njenoj sobi slušate muziku (ili šta vam se već radi), a da sledeće veče izađete. Tako ćete oboje biti zadovoljni i niko neće imati osećaj da je nateran na nešto što ne želi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.