U trendu

Nedostaje vam pažnja dečka ili devojke

Mnogo je lepih stvari u ljubavnoj vezi, a jedna od najlepših je pažnja koju dobijate – puno nežnosti i pažnje i maženja samo za vas. To je super, samo bi dobro bilo ne tražiti nekog samo zato da biste bili tako maženi i paženi, kao i ne "gušiti" voljenu osobu zahtevajući pažnju.
Prosto je divno kad vas dečko ili devojka maze i paze, kad se privijate uz njih, i znate da tu divnu osobu imate samo za sebe, samo u vas tako gleda, samo se s vama tako mazi, imate njenu nepodeljenu pažnju. Samo, s takvim ponašanjem je moguće preterati, i prema voljenoj osobi se ponašati kao da vam je sve na svetu, tražiti od nje da ste konstantno zajedno, zahtevati da zaboravi da ima i neka interesovanja koja veze nemaju s vama, i sopstvene prijatelje i roditelje i braću i sestre i bilo kakav život van veze. Mada će voljenoj osobi u nekoj meri prijati što je toliko obožavate, nakon izvesnog vremena (obično prilično brzo) počeće da se oseća ugušeno, isprepadano, i pobeći od vas.
Ukoliko je vaše ponašanje slično navedenom (jedan od pokazatelja je to što se svaka vaša veza završi tako što s vama raskidaju SMS porukom, nikada licem u lice), ma koliko mrzeli što trenutno niste u vezi, dobro bi bilo da neko vreme budete solo. I da nađete nešto što bi vam zaokupilo misli, što vas baš zanima, a da nisu momci ili devojke; i da se neko vreme bavite time. Razvijte sopstvena interesovanja, nađite prijatelje koji vam se dovoljno dopadaju da ćete s njima želeti da se viđate i jednom kad budete u vezi… Tako vam voljena osoba, jednom kad ponovo budete s nekim, neće biti apsolutno jedini izvor sreće u životu.
Pored toga, ne bi bilo loše da se neko vreme samo družite s osobama suprotnog pola kao s prijateljima. Da, tako da kažemo, na neko vreme zabranite sebi da uđete u novu vezu, već da osobe suprotnog pola upoznajete samo kao drugare, da na taj način saznajete malo više o njima – to je super način da saznate šta momci ili devojke vole, a šta ih isprepada i od čega pobegnu.
Jednom (ne samo jednom, još mnogo puta) ćete ponovo biti u vezi. Kada do toga dođe, dajte sve od sebe da se ne zanesete previše, da voljenoj osobi ostavite slobodnog prostora za disanje i za još neke ljude i još neka interesovanja pored vas. Tako ćete i vi i voljena osoba biti znatno srećniji, plus će vam i veza trajati znatno duže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)