Neka druga Britni Spirs

Deseti spot po redu mlade pop pevačice Britni Spirs (Britney Spears) uveliko je drugačiji od ostalih, kako po njenom novom imidžu, tako po rečima i muzici. Britni više nija mala devojčica koja izgleda kao svaka druga srednjoškolka u tamo nekom malom gradu srednje Amerike. Od sladunjave devojke sa osmehom koji bi mogao da reklamira bilo koju zubnu pastu, Britni je stasala u izazovnu mačkastu devojku. Fanovi su se već podelili (neki i pod uticajem roditelja) – jednima se sviđa slatka fina Britni koja sa crvenom loptom trčkara po plaži, a drugima nova devojka smelog ponašanja i izazovnog izgleda.

Spot, kao jedna prelomna tačka u njenoj karijeri, snimljen je za pesmu „I“m a Slave For You“. Sniman je u nekoj vrsti azijatskog, „turskog“ kupatila. Svi učesnici su više goli nego obučeni, i mokri od znoja. Para u prostoriji i vrelina dodali su vrelinu spotu i plesu. Britni se predaje igri kao što i u samoj pesmi kaže: „Ja sam tvoj rob.“ Publika i dalje ne može da veruje takvoj promeni.

Premijerno izvođenje ove pesme bilo je na dodeli MTV nagrada za najbolje muzičke spotove. Britni je šokirala prisutne pojavljivanjem na sceni sa pitonom oko vrata. Promena je od tada bila očigledna. Ona sama nekoliko puta je izjavila da joj je muka što je svi tretiraju kao devojčicu koja živi u Barbi svetu.

Britni ponavlja da je ovakva promena samo početak iako joj je ovo već treći album, i da ona ima još toga da pokaže. Nadamo se da neće preći granicu ukusa u svojim spotovima i izjavama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.