U trendu

Nije ga briga kako izgleda!

Imate dečka koji vam se jako dopada. Duhovit je, sladak, veoma prijatno društvo, šarmantan (dodajte nekoliko lepih atributa po svom ukusu)… Super vam je s njim, ali postoji jedna stvar kod njega koja vas izluđuje. Njega uopšte nije briga kako izgleda! Ne mislite da izlazi s vama s masnom kosom i u prljavoj odeći, to ne (da se tako ponaša, ne biste ni bile s njim), ali njegova odeća izgleda kao da je dohvatio prve čiste stvari koje su mu bile pri ruci i obukao ih ne razmišljajući o tome da li se boje ili stilovi slažu. Tako je obučen svaki put. Normalno izgleda samo kad dođete po njega i kažete mu da obuče to-i-to – a to ipak ne možete svakog dana.
Šta uraditi s takvim dečkom? Možda ste probale s gunđanjem i otkrile da baš i ne pomaže – on vas pita da li vam je dečko ili parče za pokazivanje. Odmah se osetite krivom, znate i same da odeća nije presudna, ali on stvarno preteruje. Nekad vas je blam da vas vide s njim tako bez veze obučenim. Dakle, šta učiniti?
Gunđanje ne pomaže, ali možete pokušati s lepšim pristupom. Svaki put kad se desi da se normalno obuče (a sigurno se i to desi ponekad, makar samo slučajno), pohvalite ga kako super izgleda u toj kombinaciji i umiljavajte se oko njega. To će mu se svakako dopasti – on želi da vama bude lepo s njim i da mislite da on dobro izgleda, te je moguće da će ga to navesti da obrati više pažnje na slaganje boja i stilova.
Još jedna mogućnost jeste da ga pravite malčice ljubomornim (ne često i nipošto previše upadljivo, jer bi mogao da uzvrati istom merom, a to vam se sigurno ne bi dopalo). Na šta mislimo? Kad vidite nekog stvarno dobro obučenog frajera, zadržite pogled na njemu i pred dečkom prokomentarišite kako ta odeća čini da taj dečko baš super izgleda. Zatim smesta promenite temu, ne dopuštajući svom dečku da vam odgovori. Ovo je nešto oštrija taktika, ali može da uspe – nijedan dečko ne voli da ga porede s nekim drugim, naročito ako to nije u njegovu korist, pa će svakako uložiti više truda u to da vam se dopadne njegov izbor odeće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.