U trendu

Njegova drugarica ga voli

Jedan dečko vam se dopao, ima tome već dosta vremena. Dopali ste se i vi njemu, uspeli ste da savladate početnu stidljivost (ako ste stidljivi) i sada ste zajedno. Mnogo ga volite i srećni ste s njim, super vam je zajedno. Međutim, postoji jedan problem: vi niste jedina devojka koja ga voli. Pouzdano znate da je u njega zaljubljena i njegova dobra drugarica; i ne samo da je zaljubljena u njega već se ne obazire na to što on već ima devojku – možda se trudi da vas ocrni u njegovim očima, možda samo flertuje s njim, tek, osećate se nelagodno. Nekada ovakva situacija može da bude još i gora, da ta drugarica ima pomagača u osobi bliskoj njemu – možda se ona dopada njegovoj sestri, mami, možda njegov brat misli da je ta drugarica bolja za njega nego vi… Ta njemu bliska osoba koliko god može pomaže toj drugarici, bilo tako što vašem dečku priča lepe stvari o njoj, bilo tako što mu povremeno napomene nešto o nekoj vašoj mani ili ne baš najboljem postupku, ili kombinacija svega toga. Cela ta situacija vas izluđuje.

Samo, šta uraditi? Ne možete mu zabraniti da se viđa sa svojom drugaricom ako želi da se viđa s njom, ni on vama ne brani da se viđate s drugovima. Ne možete ni da se naljutite na dečka, jer vam on ništa nije uradio – i dalje izlazi s vama, i dalje vas voli. Ne možete biti ljuti na njega zbog nečega što njegova drugarica, sestra, mama, brat rade. A osećate se loše i čini vam se da ćete eksplodirati ako nešto ne preduzmete, i to pod hitno.

Drage naše mlade dame, u ovakvoj situaciji najbolje je ne uraditi ama baš ništa. Setite se: on je odabrao vas, a ne svoju drugaricu. Ako mislite da bi mogao da vas ostavi da bi bio s njom, otvoreno recite dečku kakva vas misao muči – videćete da će vas razuveriti i da voli vas (inače ne bi ni bio s vama). Bilo bi dobro da se pred njim ne svađate s tom drugaricom (naravno, ni s njegovom mamom, sestrom, bratom), kao i da o toj devojci i o članovima njegove porodice ne pričate ništa ružno. Čak i ako se drugarica udružila s nekim od njegove porodice pa vam nešto rade iza leđa, time što ćete prema njima biti neprijatni i ogovarati ih samo im dajete materijal protiv sebe – plus se i vašem dečku neće dopasti da u negativnom kontekstu pričate o njemu dragim osobama. Baš kao što mu se, sasvim sigurno, nimalo ne dopada ako ta drugarica ili članovi njegove porodice ružno govore o vama.

Bez straha! Niste ni u kakvoj opasnosti, osim ako je same ne napravite neprimerenim ponašanjem. Zato, opustite se i uživajte u ljubavi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.