Njujorški plavci sa druge strane zakona

Televizijska glumica Kim Dilejni (Kim Delaney), zvezda serije „Njujorški plavci“, uhapšena je zbog sumnje da je vozila u pijanom stanju. Samo hapšenje izvršeno je ispred njenog stana u Malibuu, predgrađu Los Anđelesa.

Te večeri policija je primila prijavu od strane jednog uznemirenog motoriste da je u okolini Malibua primećen vozač motora koji izbezumljeno kruži okolinom. Kako se kasnije ispostavilo, taj izbezumljeni vozač bila je upravo glumica Kim Dilejni. Motorista koji je prijavio slučaj policiji pratio je glumicu do njene kuće a zatim i identifikovao pred policijom. Kim je odbila alko-test, zbog čega je usledilo automatsko privođenje u stanicu. Suđenje zbog vožnje u pijanom stanju zakazano je za 27. mart.

Kim je karijeru počela igrajući u prepodnevnim američkim serijama (za domaćice), kao što je „Sva moja deca“ od 1981. do 1984. Poznatija nam je pod imenom neustrašive detektivke Dajen Rasel (Diane Russell), čiji lik tumači u seriji „Njujorški plavci“ („NYPD Blue“). Za tu ulogu je dobila čak i Emi nagradu 1997. godine. U Americi se već duže vreme prikazuje serija „Fili“, koja je ovoj glumici vratila izgubljenu popularnost posle plavaca. Kim je napustila plavce da bi se pojavila u novoj seriji kao Ketlin Megvajar (Kathleen Maguire), samohrana majka i advokat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.