U trendu

Obučena isto kao prijateljice

Nekada se dešava da sve prijateljice iz jedne grupe budu potpuno isto obučene, tako da izgledaju kao klonirane. Mnoge devojke će smatrati da je to detinjasto i bezvezno, a i velikom broju momaka se to neće dopasti; više bi im se svidelo da devojka ima svoju ličnost.
Neko bi na ovo zlobno primetio da ličnost baš i nije ono prvo za čim dečko traga kod devojke. Istina je da ima momaka koji će hteti da budu s nekom devojkom samo zato što je plavuša, ili ima velike grudi, ili je plavuša s velikim grudima. Takvim momcima neće biti bitno ako je devojka obučena isto kao i njene drugarice, neće ni obratiti neku posebnu pažnju na to, samo bi da budu s plavušom i da budu viđeni s njom.
Međutim, veliki je broj dečaka koji ipak žele devojku koja je svoja i koja ima neku ličnost. A ako se devojka oblači isto kao i njene drugarice, ne deluje kao da ima ličnost, kao ni sopstveni ukus; deluje kao da se povodi za prijateljicama šta god one radile – između ostalog, verovatno bi se priklonila ukusu prijateljica i kad se o izboru dečka radi.
Naravno, ovde ne mislimo na one situacije kad se očigledno radi o šali, kao kad se zabave radi grupa drugarica dogovori da sledeći dan sve dođu u školu identično obučene, ili kao kad se njih pet pojave na maskenbalu kao petorke – to pokazuje da imaju ličnost, kao i smisao za humor, i to teško da će nekom biti odbojno. Uz to pokazuju i da umeju da se dogovore (ako vam dogovaranje zvuči lako, setite se koliko teško ume da ide s dogovorom da se pet osoba pojavi na istom mestu u isto vreme).
Pokažite ličnost! Ne plašite se sopstvenog ukusa u oblačenju (ako ga još nemate, eksperimentišite dok ne vidite šta se vama lično sviđa), kao ni sopstvenog ukusa u bilo čemu. Budite svoje, pre svega zbog sebe, a onda ćete se i drugima više dopasti i biti im privlačnije – to se, između ostalog, odnosi i na momke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar