Odeća u trendu

Ima tinejdžera koji ne prate baš nešto posebno šta je trenutno „in“ kad se radi o odeći. Recimo, Dženifer Garner (između ostalog, zvezda filma „Danas 13, sutra 30“) se kao tinejdžerka uopšte nije interesovala za modu, u toj meri da je njena razredna zvala telefonom njenu majku da pita zašto Dženifer već dva meseca dolazi u školu u istom džemperu (Dženiferina majka je „iskulirala“ razrednu i rekla joj da ne brine, da je džemper „čist kao suza“). Ipak, nisu svi tinejdžeri takvi – neki baš vole da saznaju šta je trenutno hit kad se radi o odeći. Ukoliko spadate u ovu grupu, evo šta je sada moderno među zvezdama.

Sakoi: oni su „kul“ za svako godišnje doba i za sve prilike. Nekima će sako delovati kao isključivo svečana odeća, ali nije tako. Možete se opredeliti za nežne, ženstvene sakoe koje ćete nositi uz suknju, ili za sako svetle, nežne boje koji ćete nositi uz crne pantalone. Ako vam se više sviđa sportsko-elegantna varijanta, možete iskombinovati farmerke i blago strukirani muški sako. Za neka toplija vremena odlično može da posluži i pripijeni teksas sako, razume se, uz tesne farmerke.

Još jedna veoma trendi „krpica“ je praktično sve u leopard desenu. Naravno, radi se o imitaciji – krajnje je „aut“ istrebiti čitavu životinjsku vrstu da biste nosili njihovo krzno. Varijante su zaista razne: to može biti top sa umetkom imitacije leopardovog krzna (kao Britni Spirs u spotu „Outrageous“) ili leopard minić (najbolje je da ostatak odeće bude crn) ili leopard kaputić…

Pruge i prugice: bile su u modi letos a i dalje su u trendu. Možete se opredeliti za neke zagasite boje – to će delovati elegantno. Ako vam se više dopada, možete se opredeliti i za svetle, žive boje – hej, to što je zima ne znači da morate da budete mračni i deprimirani! Pastelne prugice – to je tako nežno i ženstveno.

Kao što vidite, modni trendovi su u ovom trenutku prilično šaroliki, tako da će se naći nešto za svačiji ukus.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.