Odgovara na poruke nakon dva-tri dana

U odnosima između momaka i devojaka nesporazumi nisu nimalo retki, kao ni pitanja tipa: „Ma šta mu/joj to znači?“. Jedno od takvih pitanja jeste i zašto vam dečko s kojim, kao, flertujete, na porukice odgovara nakon dva-tri dana.
Očigledan odgovor bi bio da nije nešto posebno zainteresovan za vas. Primio je vašu poruku, smesta ju je zaboravio, a dva-tri dana kasnije, u trenutku dosade, odgovorio je koliko da ne ispadne nevaspitan. Verovatno spadate u one osobe čije ga porukice samo smore. Međutim, ne mora da se radi o tome. Da bi se preciznije odgovorilo na ovakvo pitanje, trebalo bi znati i koliko su česte vaše poruke njemu, kao i na kakav način vam on odgovara. Ako su njegove poruke nešto kratko, samo da vas otkači, vrlo je verovatno da i želi da vas otkači. Međutim, ako su mu poruke duhovite, zanimljive, ili postavlja pitanja koja nisu retorička, već je očigledno da očekuje odgovor, moguće je da se ipak interesuje za vas. I tu onda postoji jako mnogo mogućih razloga zbog kojih se tako ponaša.
Možda se za vas ne interesuje mnogo, pa je spor s odgovorima dok vas ne upozna bolje i dok ne bude načisto sa sobom koliko ga zaista zanimate. A možda sve to nema veze s vama, već ne voli komunikaciju porukicama i uvek mu treba dva-tri dana da nekom odgovori – o tome možete da pitate njegove ortake.
Nije nemoguće ni da mu se jako sviđate, i da želi da vas svaki put impresionira genijalnom porukom, pa mu treba dva-tri dana dok smisli nešto što smatra dovoljno dobrim. A nije nemoguće ni da vam šalje poruke samo onda kada se to uklapa u njegove planove, recimo, kad želi da vas vidi. Ili mu se u nekoj meri dopadate, ali mu se u istoj meri dopada još nekoliko devojaka, pa putem porukica flertuje sa svima, i potrebno je dva-tri dana da dođete na red.
Možda mu se dopadate, ali namerno odugovlači s odgovorima da biste se više zainteresovale za njega, da bi delovao „kul“ ili misteriozno (ukoliko i vi njemu pišete na dva-tri dana, ovaj odgovor je verovatno onaj tačan). Ili ima velike dlakave ruke pa mu treba puno vremena da napiše poruku (ovo je verovatno ako se dopisujete s medvedom). A možda je i škrtica ili švorc, pa poruke šalje samo onda kad to smatra neophodnim. Ili je čudak koji se zavuče u neku jazbinu i odatle izađe jednom u dva-tri dana, i tada odgovori na poruke.
Najverovatnija od pomenutih varijanti je ona da mu se dopadate, ali namerno odugovlači da bi vas još više zainteresovao – ima momaka koji se tako ponašaju jer ta taktika neretko funkcioniše.
Ova lista mogućnosti vas je ostavila još više zbunjenim nego što ste bili na početku? U tom slučaju, evo jednostavnog rešenja: zovite ga i pitajte za objašnjenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.