U trendu

Omiljena fotografija kao ukras

Volite li fotografije? Da li više volite da ih snimate ili da budete snimani? Digitalni fotoaparati imaju jednu veoma zgodnu osobinu – odmah vidite kako je snimak ispao. Uz nov proizvod među tehničkim ludorijama digitalne fotografije dobile su još jednu prednost: možete ih koristiti kao ukras i pri tom ne mislimo na ukrašavanje stočića, ormana, vitrina… O čemu se radi?

Radi se o novom Nokijinom proizvodu – Nokia Medallion I i II. Proizvod možete videti na slici, a postoji u dve stilske varijante: jedna je s krutim okovratnikom (to je ono što vidite na fotografiji – s takvom ogrlicom izgledaćete kao iz nekog futurističkog filma), a druga s medaljonom koji ležerno visi na uzici.

Ovaj medaljon ima dovoljno memorije da u njega možete pohraniti nekoliko fotografija. Prikazana slika je veličine poštanske marke. Slike menjate jednostavnim pritiskom na minijaturni taster; vidljive su i u mraku, zahvaljujući pozadinskom osvetljenju ekrana. Zamislite sebe s takvom ogrlicom u polumračnoj diskoteci, ili na polumračnoj žurki! Bez obzira na slabo osvetljenje, nema šanse da ne budete primećeni.

Kakvu ćete sliku koristiti kao nakit zavisi, naravno, isključivo od vas. To može biti neka umetnička fotka cveta, ili slika vašeg mezimca, ili fotografija omota najnovijeg CD-a vaše omiljene grupe… Naravno, možete koristiti i fotografiju svog dečka ili devojke i tako svima objaviti u koga ste zaljubljeni (u ovoj varijanti, podrazumeva se da želite da svi znaju u koga ste zaljubljeni). Ako baš želite, možete se ukrasiti i sopstvenom slikom (kao Robi Vilijams u Robi Vilijams majici).

Ukoliko smo vas zainteresovali ovom pričom, posetite Nokijin sajt kako biste saznali više (www.nokia.com). U trenutku kada ovo pišemo, Nokijin medaljon još uvek nije dostupan kod nas, ali ako imate nekog u inostranstvu ko vam može doneti ovu ogrlicu, ili malo strpljenja, i vi ćete moći da se ukrasite ovim nakitom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.