On ne zove!

Imate dečka koga volite i s kojim vam je jako lepo. Bilo bi vam i lepše kad bi on naučio jednu stvar: da upotrebi telefon. Zapravo, da se sam seti da upotrebi telefon. U čemu je problem? Recimo, u tome što ste se poslednji put čuli pre tri dana – kada ste vi zvale njega da ga čujete i da ga pitate šta ima novo. Znate da ima neke obaveze pa ne možete da se viđate onoliko često koliko biste želeli i trudite se da se tome prilagodite i da ne budete nerazumne – ali stvarno bi mogao makar da vas pozove. Koliko da znate da misli na vas i kad nije s vama, da misli na vas makar upola onoliko koliko vi mislite na njega. Međutim, on kao da se nikada ne seti da vas pozove, ili skoro nikada, i vama tišina postaje sve glasnija – bolno glasna. Šta tu uraditi?

Nije loše da znate da se momci uglavnom ne javljaju samo radi ćaskanja. Kada je o telefonu reč, većina dečaka smatra da on služi za dogovor, ne za razgovor, pa ga shodno tome i koriste – onda kad imaju o čemu da se dogovore. Ako je on toliko zauzet da ne možete da se vidite, pa, tu onda nema o čemu da se dogovori s vama, zar ne? Dobro, takvi su momci, ali vi i dalje želite da vam se on ponekad javi samo onako. Kako ga nagovoriti na to?

Možete pokušati da se služite ženskim trikovima. Ne javljajte se ni vi, a kada se on konačno javi – jednom sigurno hoće – mazno mu recite da ste tek sad shvatile koliko mu je glas preko telefona seksi; tek sad, jer se toliko retko čujete. Moguće je da će shvatiti poruku i da će početi češće da vam se javlja. Doduše, postoji problem s ovom taktikom – moguće je i da on ne shvati šta je to što mu tako uvijeno poručujete. Još gore, moguće je da odlično shvati šta mu govorite i da mu se nimalo ne dopadne što pokušavate da ga izmanipulišete.

Možete pokušati i s otvorenim pristupom. Otvoreno mu recite da vi jako volite kada vam se on javi, čak i ako nemate o čemu konkretno da pričate – volite da mu čujete glas, da malo proćaskate s njim, da znate da misli na vas. Kažite i da vas boli kada vas on skoro nikad ne pozove, jer se osećate kao da mu ništa ne značite. Savršeno je moguće da on jednostavno ne zna da vi želite da vas on češće zivka. Kada momcima konkretno kažete šta i zašto želite od njih, ako vas vole, obično su voljni da udovolje vašim željama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.