U trendu

On se stalno raspituje o vama

Ume da bude zbunjujuće, pa i zastrašujuće, kad se neki dečko stalno raspituje o vama, hoće sve da sazna, gde ste, kada i šta radite i s kim… U najvećem broju slučajeva, naročito ako taj "period raspitivanja" ne traje nešto naročito dugo, nema razloga za paniku.
Nekada se radi o dečku s kojim se znate iz viđenja, možda ste i prijatelji u nekoj meri, i kada ste mu pred očima (recimo, u istoj ste školi, i tamo se redovno viđate), između vas ima dosta komunikacije, što licem u lice, što putem razmene porukica. A kada mu niste pred očima (na primer, bolesni ste pa ne dolazite u školu ili ste nekud otputovali), a zbog nečega ne može da komunicira s vama putem porukica, onda se stalno rapituje o vama – gde ste, šta radite, s kim ste, ko vam dolazi kući, kako ste…
A nekada se radi i o vašem sopstvenom dečku, s kojim ste na početku veze. Tu ima i dosta licem-u-lice komunikacije i komunikacije putem telefona i porukica – a kada to iz bilo kog razloga nije moguće, kao i u prethodnom slučaju, on se kod vaših poznanika raspituje o svakom mogućem i nemogućem detalju o vama. Sve živo ga zanima, svaka sitnica, i vama je već malčice neprijatno i pitate se zašto to.
U oba opisana slučaja najverovatniji odgovor je sličan: kao jedno, on želi da vas bolje upozna i zato koristi svaku priliku da nešto sazna o vama, čak i kada mu niste u blizini, ništa mu nije nebitno ni nevažno, a kao drugo, želi da se uveri da nema konkurenciju, da se niko drugi ne "mota" oko vas (a ako ispadne da ima konkurenciju, ili da postoji neko koga on vidi kao moguću konkurenciju, onda o tom momku ili tim momcima takođe želi da sazna što više, kao i to koliko vam se oni dopadaju).
U svakom slučaju, taj momak je veoma zainteresovan za vas (znamo, svakako da bi trebalo da je zainteresovan za vas ako vam je dečko, ali ima i onih momaka kojima njihova sopstvena devojka više nije zanimljiva jednom kad je "smuvaju"). Nije nikakva situacija za zabrinjavanje, ne ako ovakva faza rapitivanja ne potraje dugo (za zabrinjavanje bi bilo ako bi pokušao da vam ograniči kretanje i komunikaciju s drugima ili da vam naređuje šta da radite) – jednom kad sazna dovoljno i postane siguran u svoju poziciju, koja god da je to pozicija, i to raspitivanje će prestati ili se smanjiti. A u međuvremenu, uživajte, lepo je kad ste nekome toliko bitni da sve živo hoće da zna o vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.