U trendu

On vas zove da se družite, i priča o drugim devojkama

U odnosima između momaka i devojaka neretko se desi nešto zbunjujuće, ne znate kako da protumačite nečije ponašanje. Jedna takva situacija je i ona iz naslova – prijatelj vas redovno zove kod sebe, ali je to onda kad zove i svoje ortake, i pred vama priča o drugim devojkama. I vi ne znate šta da mislite.
Vi ste devojka. I taj prijatelj vam se dopada, i to ne samo kao prijatelj. Po onome koliko se družite, čini vam se da se i vi njemu sviđate – samo, zašto onda pred vama priča o drugim devojkama? Da li je moguće da ne shvata da ste i vi žensko i da baš i ne želite da dečko koji vam se dopada priča o drugim devojkama? A možda mu se zapravo ne sviđate?
Ukoliko vas zove da dolazite kod njega i da se družite, definitivno mu se sviđate. Najverovatnije misli da ste baš super društvo. I svakako da je u nekoj meri svestan toga da ste žensko, dovoljno da od vas ne očekuje da podignete nešto stvarno teško. Samo, sasvim je moguće da vas on tretira kao još jednog ortaka, i onda vas zove kad i ostale ortake, s vama radi ono što i s njima, i s vama priča o onome o čemu bi pričao s prijateljima. Manje-više vas tretira kao dečaka (što se onog dela s podizanjem težih stvari tiče, pa, tretira vas kao nešto slabijeg dečaka).
Doduše, nije sasvim nemoguće ni da mu se dopadate kao devojka, samo ne zna kako da vam priđe. I onda vas zove da se družite kako biste bili blizu jedno drugom, i nada se da će smisliti neki način da budete zajedno, ili da ćete vi učiniti nešto povodom toga.
Šta učiniti u takvoj situaciji? Ukoliko želite da vas definitivno primeti kao devojku, pa, stavite mu do znanja da ste devojka. Oblačenje neke lepe suknje ili haljine i šminkanje mogu da učine čuda (nije nemoguće ni da vas njegova reakcija isprva malo iznervira, pa zar je tek kad vas je video u nekoj lepoj suknji shvatio da ste žensko?). Uz to, možete i da mu predložite da negde izađete samo vas dvoje, ne vas dvoje i svi njegovi prijatelji.
Ukoliko uradite i jedno i drugo, definitivno će postati svestan toga da ste devojka, kao i da želite da neko vreme provodite nasamo s njim. Ako vas do tada nije stvarno video kao žensko, sasvim je moguće da će tada postati zainteresovan za vas, i valjda će i preduzeti nešto. A ako je čekao da se nešto desi i da dobije priliku da se približite jedno drugom, pružićete mu tu priliku. U svakom slučaju, dalje je na njemu – a mi vam želimo puno sreće!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.