U trendu

Ona provodi mnogo vremena s drugaricama

Dešava se da je momak jako zaljubljen u svoju devojku i da bi svaki raspoloživi trenutak najradije proveo s njom – a ona, po njegovom mišljenju, jako mnogo vremena provodi ne s njim, već sa svojim drugaricama. Zašto im je bitno da toliko vremena provode s drugaricama?
To je prilično normalno ponašanje za devojku koja ima bliske drugarice. Nema veze što su bile zajedno u školi, što su zajedno išle u školu i vraćale se zajedno, kad stignu kući, opet će komunicirati, preko mobilnih telefona ili kompjutera, i nastaviti s ćaskanjem, razmenjivanjem novosti i jednostavno s uživanjem u društvu dragih osoba. To ne znači da njoj nije stalo do dečka, samo znači da ima i bliske drugarice s kojima voli da provodi vreme – a svakoj devojci je super kada ima dobre drugarice.
Dobro za nju, ali gde ste tu vi? Kako da izvedete da ona provodi više vremena s vama? Razmislite koliko vremena biste želeli da provodi s vama. Ako želite da ona apsolutno sve slobodno vreme provodi s vama ili da drugarice, eventualno, viđa jednom nedeljno, zaista će malo koja devojka koja ima drugarice do kojih joj je stalo pristati na to. Ne tražite vi ništa toliko drastično, samo da ipak više vremena provodi s vama, makar da vreme podjednako podeli između vas i drugarica? Onda joj, bez optužbi, recite šta je to što želite od nje. Čak i ako ona ne oseća potrebu da provodi toliko vremena s vama (to nema veze s tim da li vas voli ili ne, neke osobe bi s dečkom ili devojkom provodile 24 sata dnevno, sedam dana nedeljno, a nekima su i viđenja dvaput nedeljno dovoljna, a i jedni i drugi vole svog dečka ili devojku), mogla bi da vam učini kad vidi da to vama znači.
Nije uvek lako rasporediti vreme između dečka i prijatelja, pružite joj šansu da nauči da sa tim izađe na kraj – i srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.