U trendu

One ne shvataju nagoveštaje?

Obično se priča o tome da s momcima ne vredi suptilno, ne vredi im nagoveštavati, jer oni nagoveštaje jednostavno ne shvataju. Međutim, dešava se i ponekom momku da neka devojka jednostavno ne shvata ono što on pokušava da joj signalizira, pa se on upita zbog čega devojke ne shvataju nagoveštaje.
Premda ima i devojaka kojima je neophodno direktno reći šta (ne) želite, velik broj njih nema problem s tim da odlično shvati nagoveštaj. Samo, dešava se da je onaj ko daje nagoveštaj nejasan, ili da šalje pomešane signale. Na primer, ako za neku devojku koja se vrti oko vas niste zainteresovani, a ne želite da joj to direktno kažete, ukoliko se prema njoj ponašate učtivo, ali distancirano, i ne poklanjate joj nikakvu posebnu pažnju, pre ili kasnije će shvatiti da vas ne zanima (što ne mora nužno da znači da će i odustati ako joj se baš dopadate, baš kao što neće ni svaki momak odustati iako je devojka nezainteresovana i čak mu je to direktno i rekla). Međutim, ako momak pri tom želi da ispadne frajer, pa na žurkama ili pred prijateljima flertuje s tom devojkom kako bi svi videli da se ona vrti oko njega, ona će pomisliti da ipak ima šanse kod njega i neće joj biti nimalo jasno zbog čega je on čas ovakav, čas onakav.
Ukoliko pak želite da nagovestite simpatiji da vam se dopada, potrudite se da joj se osmehnete (ma koliko ofucano zvučalo, deluje), razgovarajte s njom, pokušajte da je nasmejete, predložite joj da nešto radite zajedno… I, prilično važno, obratite pažnju i na njene nagoveštaje. Ako joj se dopadate, njeno ponašanje će verovatno u nekoj meri (nesvesno!) biti kopija vašeg, trudiće se da bude blizu vas, dodatno će se doterivati kad očekuje da će vas videti, moguće je da će se igrati kosom, naginjati ka vama kad razgovarate, da će biti nervozna, pocrveneti, zamuckivati, kikotati se…
Ako su vaši signali jasni i ako ih se držite, ako ste dosledni, ona će pre ili kasnije svakako shvatiti poruku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.