U trendu

One „padaju“ na… (1)

Kao što devojke stalno razbijaju glavu o tome kako da priđu dečku koji im se dopada i kako da mu privuku pažnju, tako i dečaci često smišljaju najrazličitije taktike kako bi osvojili devojku koja im se dopada. Naravno, najbolje je da sami smislite neki način kako da šarmantno priđete devojci – devojke vole da osete da su za dečake nešto posebno, da će oni jako da se potrude baš oko njih.

Ipak, ponekad ni najkreativniji dečak nema baš najbolju ideju, ili nema nikakvu ideju – za takve prilike nije loše znati postoje li neki pristupi na koje će većina devojaka (po mogućnosti, i baš ona koja im se dopada) „pasti“. Na vašu sreću, postoje neke stvari na koje skoro sve devojke „padaju“ – evo koje su.

Astrologija: većina dečaka uopšte ne veruje u astrologiju, horoskop, kao ni to da im je „u zvezdama zapisano“ hoće li biti sa nekom devojkom ili ne. Međutim, pitanje: „Koji si znak u horoskopu?“ biće super za započinjanje razgovora sa devojkom – većina devojaka zanima se za horoskop. Ne brinite; to ne znači da su devojke sujeverne, niti da (bar većina njih) zaista veruju u horoskop – samo im jako romantično zvuči ideja da im je „suđeno“ da budu sa nekim, naravno, nekim ko im je sladak i simpatičan.

Postavljanjem pitanja o horoskopskom znaku vi se jednostavno predstavljate devojci kao romantičan dečko, a većina devojaka „pada“ na romantiku. Uopšte nije neophodno da znate nešto više o horoskopu. Možete je pitati da vam ispriča kako se slažu vaš i njen znak – ako se dobro slažu, super po vas, a ako ne, možete „bespomoćno“ pitati da li je baš sigurna da tu nema nikakve šanse, ili hrabro izjaviti da ćete vi, ako treba, ići i protiv zvezda i protiv sudbine samo da biste bili s njom. Opet, ne brinite – nijedna devojka neće takav tekst shvatiti ozbiljno, biće samo polaskana vašom pažnjom i želeće da bar neko vreme provede sa vama i bolje vas upozna.

Skejt, roleri, bicikl… Pokažite se devojci kao pravi genije kad su takve egzibicije u pitanju. Ako ste dobri u tome, biće impresionirana (makar se sa drugaricama i folirala da je njoj sve to detinjasto), a ako se „skršite“, devojci to neće smetati – pomisliće kako vam ne smeta da se „skršite“ i izblamirate pred svima samo da biste nju impresionirali i da je to baš slatko. Može i da ponudi da vas neguje dok se oporavljate…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.