U trendu

One „padaju“ na… (2)

Romantični ili duhoviti SMS: šaljite ih što više. Devojke su uvek volele najrazličitija ljubavna dopisivanja, a u poslednje vreme SMS je najpopularniji. Dajte sve od sebe da se ne služite nečim već postojećim, već napišite nešto svoje, originalno, duhovito i nežno. Tako će ona videti koliko ste nežni, duhoviti i posebni. Ako je imalo zainteresovana za vas, uzvratiće vam nekom originalnom porukom. Ukoliko ne odgovori ni posle dva ili tri vaša SMS-a, nažalost, to je prilično siguran znak da jednostavno nije zainteresovana.

Nežno i pažljivo: u svakoj prilici potrudite se da pred devojkom pokažete koliko ste nežni i pažljivi. Možda i jeste „mačo tip“ u društvu, ali devojke vole da vide da dečko ima i osetljivu, ranjivu stranu (koju će onda ona da brani kao lavica svoje mladunče). Nežnim ponašanjem pokazujete da niste „muška sirovina“ koja nema pojma o potrebama devojke i prilazi joj brutalno (što je potpuno pogrešno – devojke vole da vide da je njihov dečko jak, ali nipošto ne vole da bude grub prema njima).

Recite joj da je volite! Dečacima to ume da bude prilično teško; najčešće više vole da na hiljadu načina pokažu svoju ljubav nego da jednom to izgovore. Međutim, šta ćete – devojke baš vole da to čuju od vas. Nađite pravi trenutak da im kažete da ih volite i prosto će se „istopiti“, a vaša ljubav postaće sto puta jača.

Sitni pokloni: devojke ih obožavaju. Ne brinite, to zaista ne mora da bude ništa krupno – važna je pažnja, ne koliko ste potrošili. Devojke najviše vole poklone koje dobiju sasvim neočekivano, bez ikakvog posebnog povoda, „eto, tako“. Na to se prosto rastope i ostatak dana razmišljaju kako je slatko što mislite na njih i kad niste s njima i kako ste divni i predivni i pažljivi.

Ako ste od onih koji se u društvu pokazuju kao „tvrdi“, kao opasni momci, slobodno održavajte takav imidž – samo ne budite takvi prema devojci! Prema njoj budite nežni i pažljivi i ona će biti presrećna što je upoznala vašu drugačiju stranu, za koju drugi i ne znaju da postoji. Na taj način joj poručujete da je ona za vas nešto sasvim posebno, a devojke to smatraju neodoljivim. Ako je devojka prema kojoj se tako ponašate bar malo „zagrejana“ za vas, vrlo brzo će vam pasti u zagrljaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.