Oraspoložite se! (2)

Greška koju mlade devojke često neoprezno naprave: kad odu u diskoteku, ispod svetle majice obuku beli grudnjak. Van diskoteke to nije nikakav problem, ali neonsko svetlo maksimalno ističe belu boju i time vaš grudnjak čini vidljivim svima – ups!

Vaša drugarica ili drug su upravo raskinuli? Nemojte nipošto pred njima da ogovarate njihove bivše, ma koliko da vam se nikada nisu dopadali – nikad se ne zna, možda će se pomiriti već sledeće nedelje, a onda ćete se zaista osećati kao „kreten“.

Oduševile ste se svojom novom majicom, a drugarice su vam rekle da vam grozno stoji? Ako se vama zaista dopada ta majica, ne slušajte ih. Uživajte! Na kraju krajeva, čak i ako su u pravu, glavno je da vi uživate u svom izgledu (samo nemojte baš stalno da nosite tu majicu).

Trošite mnogo novca na garderobu i umirete za tim da ste stalno u trendu? U tom slučaju, mali savet: bolje je potrošiti novac na nove supertrendi cipele nego na ko zna koju po redu majicu. Fenomenalne cipele mogu da poprave i loš stajling, dok grozne cipele mogu da upropaste i najbolji stajling.

Baš vam se sviđa da tračarite u ženskom WC-u? Nemojte! Nikada ne znate da li je u susednoj kabini baš osoba koju ogovarate.

Osećate se stvarno, ali stvarno grozno. Tu vam može pomoći da baš tada obučete najbolju garderobu koju imate – trendi drečave boje, kao što su žuta i narandžasta, „podići“ će vam raspoloženje.

Želite da ubedite dečka da su vaše drugarice stvarno super i „kul“ i da ga povedete sa sobom na trač-partiju? Bolje nemojte. Njemu će to biti dosadno, a neće zaista uživati ni u tome da vas sluša kako nekog ogovarate.

Može da bude dobra „fora“ da kupujete odeću koja vam je za jedan broj veća. Još uvek vam neće biti baš prevelika, a osećaćete se vitkije i nećete se opterećivati dijetama niti stalno razmišljati o tome kako morate da smršate da biste se uvukle u supertesne farmerke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.