U trendu

Osmeh u njihovoj blizini

Svi vole nasmešene ljude, ukoliko taj osmeh nije izveštačen. Osmeh označava sreću i dobro raspoloženje, a svako voli da vidi da se u njegovoj ili njenoj blizini lepo osećate. To naročito važi za vašeg dečka ili devojku.
Jedna od stvari koje mnogi najviše vole u vezi jeste kad njihov dečko ili devojka ne mogu da se suzdrže a da se ne osmehnu čim ih vide. To znači da ih stvarno vole i da su srećni u njihovoj blizini – a kad nekog volite i s tom osobom ste u ljubavnoj vezi, nikad niste stoprocentno sigurni da nešto, možda, ne radite pogrešno, i puno vam znači takva vrsta osmeha, jer vam je veoma stalo do sreće te osobe i želite toj sreći da doprinesete što je moguće više.
Došao vam je dečko, a niste stigle da se našminkate? Premda momci vole da vide da se devojka doterala za njih, ukoliko vam se licem razlije osmeh čim ga vidite, taj vaš osmeh i blistave oči izgledaće mu lepše od ekspertski nanesene šminke.
Nije vam uspelo nešto što ste planirali, svesni ste da po fizičkom izgledu baš i niste Apolon, drugovi vam pričaju da je neophodno imati novca kad imate devojku, a vi ste švorc, i kad se osećate izbedačeno zbog svega toga dođe vam devojka? Ukoliko se spontano nasmešite jer ne možete da se suzdržite kad je vidite, ukoliko vam oči zablistaju u tom trenutku, ništa od navedenih problema njoj neće biti bitno, ne u smislu da vam zameri zbog toga.
Zaljubljeni ljudi nekima deluju luckasto, ali oni su lepi, naročito onima koji ih vole. Uzvraćena ljubav je jedna od najlepših stvari u životu, a kad se nasmešite i oči vam zablistaju čim ugledate voljenu osobu, to joj je siguran znak da je volite i pouzdan način da vam uzvrati osmeh i da se oseti veoma srećno što je s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.