U trendu

Parovi u tuđim očima (2)

Par „lud za oboje“

Tu je jedna nepodnošljivo šašava osoba i druga koja uvek stoji po strani s izrazom blagog nezadovoljstva na licu – ali ne stoga što ćutljivi i tihi partner nije ponosan na svoju drugu polovinu! Pre će biti da mu smeta publika, koja ne može da ih ne primeti. Zapravo, sve lude smicalice koje izvodi jedno od njih jesu upravo ono zbog čega ga tiho biće iz prikrajka obožava, dok je šašava polovina beskrajno zahvalna; ako ni zbog čega drugog, onda zbog pažnje koju dobija od partnera.

Elitni par

Oni provode svoje vikende kilometrima daleko od ostalog sveta. Ni pitanje novca nije nikakav problem. Uostalom, sve je u redu, tata ionako snosi sve troškove. Strogo vode računa o tome kako se izražavaju, kome se obraćaju i neguju svoju posebnost. Jedno od njih dvoje želi da postane advokat, a drugo doktor. U većini slučajeva, ostalo društvo često poželi da ih zadavi.

Umetnički par

Provode vikende pišući poeziju, slikajući ili komponujući pesme koje simbolišu unutrašnje borbe ljudskih duša… ili nešto iz tog repertoara. Izgleda da su se prepoznali po jednoj zajedničkoj tački – konstantnoj depresiji. Na nesreću, ova depresivna stanja ne mogu da prošire na celo društvo, pa najčešće provode vreme negde daleko, zaključani, posvećeni, pa… svojoj umetnosti.

Slatki, srećni, paperjasti par

Ovaj par kao da je stvoren da bi bio uništen. Toliko su srećni i zaljubljeni da se svima okolo povraća. Provode sate samo zureći jedno drugome u oči, nemo se držeći za ručice i oslovljavaju se samo šećerlemastim nadimcima. Svi tvrde kako su dosadni i patetični – ali zapravo tajno priželjkuju vezu poput njihove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.