Pink i žurke

Svaka muzička zvezda ima neki svoj imidž, kojim pokušava da poveća svoju popularnost (i, samim tim, pospeši prodaju svojih albuma). Neke idu na imidž „dobrih devojčica“, neke na imidž „nevaljalih devojaka“, neke… To je u redu i može da bude zabavno posmatrati njihovo ponašanje – na kraju krajeva, između ostalog, i volite ih zato što su tako fine ili tako nestašne. Sve to važi i za muške zvezde, naravno.

E, sad, u celoj toj priči zgodno je upamtiti da zvezde nisu i u privatnom životu onakve kakve se predstavljaju na sceni. Njihov „scenski nastup“ (naziv se odnosi kako na bukvalno nastupanje na sceni, to jest na koncertu, tako i na ponašanje pred kamerama tokom spotova, tokom intervjua, učešća u različitim emisijama…) treba da bude atraktivan i da zabavi publiku – zato i jesu zvezde, jer su dobri u privlačenju pažnje. A privatno…

Privatno, zvezde su često sasvim drugačije nego na sceni. Fredi Merkjuri (pokojni pevač grupe „Kvin“) se na sceni ludirao i oblačio u šašave kostime i u tesne kožne pantalone – dok je privatno bio povučen i oblačio se sasvim normalno. Popularna pevačica Pink nastupa kao devojka luda za žurkama; s njom se povezuju izjave tipa „ako se na žurki ne toči piće u hektolitrima i ako prestaje da se toči pre zore, nemojte ni da me zovete“. Međutim, da li ona zaista ide sa žurke na žurku i tamo se opija do besvesti?

Uopšte ne. Istina, ona je nekada često išla na žurke – po sopstvenom priznanju, sa 13 godina na žurke je išla mnogo češće nego danas. Pošto je tako rano počela sa žurkama, brzo su joj dosadile. Danas joj je mnogo zabavnije da bude u društvu svog dečka i svojih pasa i izjavljuje da bi najverovatnije, da ode na žurku i ponaša se onako kako se ponašala nekad, sledećih pet dana bila potpuno nesposobna da ustane iz kreveta.

Dakle, ako izjavite da želite da se ponašate kao Pink, razmislite kao koja Pink želite da se ponašate – ona „javna“, koja kao da živi samo za lude žurke, ili stvarna Pink, koja ipak više voli uživanje u udobnosti sopstvenog doma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.