U trendu

Pokažite im da uživate u maženju

Ima momaka koji zaista ne vole da se maze, čak ni sa svojom devojkom, ali njih je znatno manje nego što bi se na prvi pogled reklo – veliki broj ipak uživa u maženju, samo ne želi da za to svi znaju. Ono u čemu takođe uživaju jeste i kad njihova devojka jasno pokaže da u tome uživa i ona.
Pod maženjem ne mislimo samo na predigru, na uvod u seksualni čin. Ima onih koji smatraju da momci žele samo seks, maženje im je samo način da i devojku navedu na to, ali priličan broj momaka će nekad biti raspoložen samo za maženje, grljenje i umiljavanje. I momci, kao i devojke, mogu da se ne osećaju spremno za stupanje u seksualne odnose, ili u nekom trenutku može da im više bude do maženja nego do seksa. Razmena nežnosti prijaće oboma, ne samo devojci.
Ono što momci takođe jako vole jeste kada im devojka pokaže da uživa u maženju, da uživa u njihovim zagrljajima. Ne mislimo sad da pravite nekakvu buku, da se, dok ste u zagrljaju svog dečka, ponašate kao glumica u porno-filmu, da uzdišete i stenjete. Time biste dečka pre prepale nego bilo šta drugo. Jedan od lepih načina da mu pokažete da uživate u maženju jeste taj da nastavite da se mazite s njim, da mu se osmehnete. A možete i jednostavno nešto da mu kažete, na primer, kada vas zagrli, da mu kažete da vas ne pušta.
Time dečku stavljate do znanja da ga želite (ne nužno u seksualnom smislu), da uživate s njim, da vam je lepo. Dečko koji vas voli želeće da vam bude lepo s njim, da budete srećne s njim, da ne želite da se odvojite od njega (naravno, ne bukvalno, ipak niste sijamski blizanci), želeće i potvrdu da ume da vam ugodi, da radi ono što treba, i biće veoma srećan ako mu to, bilo verbalno bilo neverbalno, i pokažete.
Uživajte s momkom i stavite mu do znanja da uživate – tada ćete oboje uživati još više.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar