Polazak u srednju školu i oblačenje

Polazak u srednju školu nosi mnoge promene, mnoge lepe stvari, ali često nosi i zbunjenost. Jedno od „zbunjujućih pitanja“ jeste i sledeće – kako sada treba da se oblačiš? Pošla si u srednju školu, ali shvataš da žuta bluzica s čipkom i anđelčićima više nije „ono što je nekad bila“ i da hitno moraš da menjaš neke stvari u svom izgledu. Sada želiš da izgledaš starije i da budeš u trendu, baš kao i one devojke koje svakodnevno srećeš po hodnicima škole. Naši saveti su sledeći.

Izaberi par pogodnih komada odeće koje ćeš moći lako da kombinuješ. Nije potrebno da baciš mnogo para na različitu odeću u kojoj ćeš izgledati kao novogodišnja jelka, već je potrebno da izabereš praktične stvari, stvari koje ti lepo stoje. Nemoj po svaku cenu da nosiš nešto samo zato što je moderno. Odluči se za tamne pantalone ili tamne suknje, na primer. Odredi jednu ili dve boje koje će preovladavati u tvojoj garderobi.

Takođe, ako budeš obučena u jednu boju od glave do pete, izgledaćeš zrelije nego ako se držiš čuvenog principa „sve mi boje lepo stoje.“ Tamne boje sužavaju figuru, ako želiš da izgledaš deblje nosi višeslojnu odeću svetlih boja. Ako imaš male grudi, odluči se za rebrastu rolku, a izbegavaj materijale koji se sijaju ako hoćeš da izgledaš tanje. Ne pravi previše dramatične promene, ali se trudi da stalno osvežavaš svoj stil novim trendi detaljima, tako ćeš biti u skladu sa najnovijom modom, a neće te ni previše koštati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.