U trendu

Ponovo devojka u koju se zaljubio

Raskinuli ste. Ostavio vas je. Možda ste raskinule vi, nije bitno. Boli vas to što više niste zajedno. Sećate se lepih zajedničkih trenutaka i želite da ste opet s njim. Da ga ponovo zagrlite, poljubite, osetite njegov dodir, čujete njegov smeh i njegove glupe viceve… Baš vam nedostaje. Ipak, kao i svaka pametna devojka, znate da nećete ništa postići time što biste ga jurile – ili bar nećete postići ništa osim da ga još više odbijete od sebe.

Desi se, slučajno ili „slučajno“, da ga ponovo vidite. Počne i neki razgovor, pa i prisećanje na zajedničke dane. Možda i priča o tome zašto je do raskida došlo. Počnete da mu prebacujete ono što ste mu i krajem veze prebacivale, posvađate se, rastanete se – i kad stignete kući, besno se isplačete. Eto, najzad ste se videle s njim, pričali ste i opet ste morali da se posvađate! Ipak, i dalje želite da ponovo budete s njim, da ga ponovo privučete. Samo, kako?

Ne novim svađama, to je sigurno; novim svađama koje deluju kao odjek onih starih, iz vremena dok ste još bili zajedno. Tako ga samo podsećate na ono ružno iz vaše veze i učvršćujete ga u uverenju da je dobro što je ta veza okončana. Umesto toga, smirite se i nabacite osmeh na lice. Agresiju koju osećate ispucajte negde drugde (može i tokom boks meča sa sopstvenim jastukom, ili pisanjem pesama punih gneva), nipošto pred njim.

Pred njim postanite ponovo ona devojka u koju se zaljubio. Ne gunđava, svađi i zvocanju sklona devojka kakva ste bili pri kraju veze (nema veze ni ako je vaše gunđanje bilo potpuno opravdano), već ona preslatka, simpatična devojka koja se tako lepo smeje i čija ljubav čini da se on oseti kraljem celog sveta. Setite se kakve ste bile u vreme kada se on zaljubio u vas i potrudite se da pred njim to ponovo postanete. Tako će se i on setiti zašto je želeo da bude s vama i može se desiti da to poželi ponovo. Da poželi da vašoj ljubavi da još jednu šansu – a na vama je onda da priliku maksimalno iskoristite.

Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.