U trendu

Pozvati ga – ili ne?

Bila je žurka, ili ste ga upoznale na bazenu, ili na Adi. Možda u kafiću, dok ste tamo „visile“ sa ekipom, ili u klubu, ili u diskoteci. Nebitno – tek, upoznale ste slatkog tipa. Pričale ste s njim. Dopao vam se. Razmenili ste i brojeve telefona. Otišle ste kuće ustreptale (stvarno je sladak!) i jedva čekate njegov poziv (pa, zato ste mu i dale svoj broj – da vas zove).

Međutim, on ništa. Ne zove vas. Već se osećate pomalo luckasto što ste stalno pored telefona, grickate nokte i povremeno proveravate da li vam telefon radi. Kako izađete iz kupatila, s nadom pitate ukućane da li vas je možda neko tražio i oduševite se kad čujete da jeste – a onda „splasnete“ kad čujete da je to bila vaša drugarica. Joj, pa kad će već jednom da pozove? On i dalje ništa.

Šta ako… Pa… Šta ako mu se i niste baš toliko dopale? Možda ste mu se dopale te večeri, ali je kasnije promenio mišljenje i zaključio da mu se ipak ne dopadate i da ne želi da vas pozove? Neka, pomislite nadureno, ako je tako, on je na gubitku (mada, jeste u jednom trenutku „odvalile“ glupost, a i ona majica vam baš ne stoji najbolje…).

Onda pomislite: a šta ako je izgubio vaš broj? Možda želi da vas zove, ali je izgubio vaš broj i ne zna kako da vas nađe? Da vi zovete njega? Opet, zar nije „blam“ da vi zovete njega – izgledalo bi kao da ga jurite, a čak i da je stvarno izgubio vaš broj, pa može valjda nekako da se snađe i raspita se kod nekog? Joj, da li da ga zovete? Treba li devojka da pozove dečka koji joj se dopada? Ni same niste sigurne šta da radite.

Ako vam se stvarno dopao, zašto ga ne biste pozvale? Nije to nikakav „blam“, niti ga vi na takav način jurite. Jednostavno, pozovete ga i pitate ga šta radi, onako neobavezno, drugarski. Iz njegovih odgovora i iz načina na koji razgovara s vama već ćete zaključiti da li se interesuje za vas – u drugarskoj ili nekoj drugoj varijanti. Tada ćete već videti šta ćete dalje. U najmanju ruku, makar ćete znati na čemu ste i moći ćete da prestanete da grickate nokte čekajući njegov poziv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.