U trendu

Prepoznati one prave (1)

Imate dečka ili devojku. Super vam je s njima. Možda i svima veselo pričate koliko su oni baš super i kako ste zaljubljeni i kako vam nikad u životu nije bilo toliko lepo. Onda vam neko kaže – ma, nije to ništa ozbiljno, u ozbiljnoj vezi se radi to-i-to. Budete pomalo zbunjeni: šta ako je vaša veza zapravo samo avanturica ili poigravanje? Kako biste bili sigurni o čemu se radi, evo znakova da se radi o super vezi, a ne samo o super zajedničkom zezanju.

Vaš dečko ili devojka vam fenomenalno izgledaju: u redu, možda ne izgledaju kao filmska ili muzička zvezda, ali vam super izgledaju baš takvi kakvi su. Možete vi da primetite kako su onaj tamo dečko ili ona devojka iz susedne učionice baš slatki, ali na tome se i završi – jer stvarno iskreno mislite kako su vaš dečko ili devojka ipak najslađi (makar i ne bili zvanično glavna riba ili najbolji frajer u školi) i kako im niko nije ni blizu.

Oni čine da se osećate dobro: čak i kad mislite da vam je kosa u groznom (čitaj: masnom, neopranom i strši-na-sve-strane ili masno-slepljenom) izdanju, kad vam lice „bukne“ od bubuljica, kad ste zbog neprospavane noći sa podočnjacima do kolena, njima ste i dalje lepi. Još uvek vas gledaju onim zaljubljenim pogledom od koga se rastopite; i dalje ste najvoljenija osoba na planeti. Jipi!

Učite nešto novo od njih: recimo, ne volite istu muziku i ne zanimaju vas baš sve iste stvari, ali to vam ne smeta previše. Zapravo, eksperimenta radi, počeli ste da istražujete ono što se njima dopada, a oni su počeli da istražuju ono što se vama dopada i shvatili da to i nisu tako „bljak“ stvari kao što vam se pre toga činilo. Onda sa novim divljenjem pogledate svog dečka ili devojku – hej, kako im je uspelo da otkriju tako super stvari koje su vama totalno promakle? Možda vam nešto od onog što njih zanima i ne bude super – ali sasvim vam je u redu što oni to vole.

Imaju mnogo više dobrih nego loših strana: u redu, niko nije savršen. Vaš dragi (vaša draga) ipak ima mnogo, mnogo više dobrih strana nego loših – čak i kad napravite zaista sitničav popis i jednih i drugih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.