U trendu

Previše samouverene devojke

Neke devojke su stidljive; neke su i previše stidljive. A neke druge su im sušta suprotnost – ne samo da se uopšte ne stide da priđu momku, neće oklevati ni da mu sve što misle kažu u lice. Taj kroj farmerki mu loše stoji, frizura mu je bez veze? Ona će mu to otvoreno i direktno reći. Što se veze tiče, ona sve preuzima u svoje ruke. Prići će momku, jasno mu reći da joj se dopada i "ćapiti" ga. Maltene neće ni sačekati njegov odgovor, podrazumevaće da je i on zainteresovan – hej, pa ko još može da ne želi da bude s takvom caricom?
Ako se prepoznajete u ovoj priči, lakše malo! Super je što ste samouverene, što znate šta hoćete i što ne oklevate da to i postignete, ali kada se radi o ljubavnim vezama, ipak je i nežnost neophodna. Dobra je i ideja da pustite momka da ponešto i sam uradi. Zašto to?
Zato što momci obično ne vole kada je devojka preterano dominantna. Jeste, lepo je što im je sama prišla, lepo je što se ne boji da pokaže svoja osećanja, ali momcima smeta kada u vezi uopšte ne mogu da dođu do izražaja – a upravo to se dešava s preterano dominantnim devojkama. Ali, vi imate puno ortaka i s njima se super slažete! Pa, momcima u druženju ne smeta toliko kada im je drugarica dominantna, može da im bude i zanimljivo – ali takvu devojku će pre videti kao ortaka nego kao nekoga s kime bi želeli vezu.
Šta da uradite? Nije valjda da morate da izigravate nekakvu "ćurkicu" da biste se dopali dečacima kao još nešto osim drugarice? Ne, ali potrudite se da malo ublažite svoj temperament i da što češće (otprilike pola-pola) puštate dečka da "preuzme kormilo". Pokažite, makar u nekoj situaciji, da se i vama dešava da budete krhka i ranjiva devojčica – dečaci veoma vole da se osećaju kao zaštitnici svojih devojaka. Ukoliko ste vi stalno supernezavisne i superdominantne, dečko ne može da se ne zapita šta će vam uopšte on, osim da mu komandujete – a kome se još dopada da mu stalno nešto naređuju?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.