Prići mu u različitim situacijama (1)

Ima situacija kada očekujete da ćete videti simpatiju – u školi (ako idete u istu školu), na žurci na koju ste oboje pozvani, u kafiću ako i vaše i njegovo društvo izlazi na isto mesto, možda i na nekom treningu i slično. Tada možete unapred da smislite kako ćete se pred njim ponašati (da li će vam, jednom kad stvarno budete pred njim, uspeti da smišljeno i ostvarite, druga je priča). Međutim, šta devojka da radi kad ga negde neočekivano sretne ili kad se desi da se izblamira pred njim? Evo nekih situacija koje teško da možete da planirate i kako s njima izaći na kraj a da posle toga ne prebacujete sebi zašto niste uradili ovo ili ono.

Slučajno ga sretnete na ulici (stvarno slučajno, ne „visite“ u njegovom komšiluku da biste ga „slučajno“ srele): tu je glavno ostati „kul“. Ovo ne znači da simpatiju treba da ignorišete, nipošto! Ipak, ne treba ni da po svaku cenu pokušavate da započnete razgovor s njim. Približite mu se, onoliko ležerno koliko ste u stanju, uhvatite njegov pogled, nasmešite mu se i recite mu: „Ćao.“ Ništa više, posle toga produžite dalje. Time pokazujete da vam je drago što ga vidite i da niste ni pod kakvim opterećenjem da morate da pričate s njim. To će ga zainteresovati – momci vole opuštene devojke.

Desi vam se nezgoda – padnete dok je on u blizini: to može da deluje kao priličan blam. Ako se prilikom pada niste povredili, pa da vam je potrebna pomoć, mirno ustanite, očistite odeću, nakratko ga pogledajte. Ako vas on samo iznenađeno gleda, nasmejte se svojoj nespretnosti i nastavite kao da se ništa nije desilo. Ukoliko blene u vas kao da pokušava da smisli neki vickast komentar, recite nešto kao: „Nešto ti nije jasno?“, i produžite svojim putem. Hladnokrvnost nakon blama je uvek dobra – pokazujete da ne dižete frku zbog sitnica, što devojke nekad umeju da rade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.