„Prijatelji“ uvek u centru zbivanja

Ko je najromantičniji dečko među prijateljima? Ros naravno. U seriji ovaj lik tumači tridesetpetogodišnji Dejvid Švimer (David Schwimmer).

Dejvid je u horoskopu Škorpija, što nimalo ne liči na predstavu njegovog karaktera koju smo svi dobili prateći seriju. Počeo je da glumi još u srednjoj školi na Beverli Hilsu, gde se pokazao kao veoma talentovan, pa je i nastavio u tom pravcu odlaskom na Nortvestern univerzitet (Northwestern University), gde i diplomira na odseku za glumu. Posle studija je osnovao jedno pozorište u Čikagu, gde je i danas povremeno angažovan. Po povratku u Los Anđeles dobija manje uloge u serijama, koje su i kod nas prikazivane, „Najlepše godine“ i „Zakon u Los Anđelesu“ („The Wonder Years“,“L.A. Law“). Ulogu Rosa Gelara u „Prijateljima“ dobio je bez audicije.

Nova starleta iz filma „Američka pita“ („American Pie“) Tara Rejd (Tara Reid) ne odvaja se od Dejvida od 17. novembra, kada su se upoznali na jednom boks meču u Las Vegasu. Tračarske rubrike njujorških novina pune su priča o njima dvoma. Glumica živi na Istočnoj obali, u Njujorku, te je primećeno da od pomenutog boks meča nije napuštala Zapadnu obalu. Dejvid je skoro raskinuo sa svojom devojkom, izraelskom glumicom Mili Avital, koja mu je bila partnerka u filmu „Kissing a Fool“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.