Promene u seriji „Ali Mekbil“

Čak i najzanimljivije serije kao što je „Ali Mekbil“ („Ally McBeal“) posle toliko sezona prikazivanja dospevaju u krizu. Scenaristi serije ubrzano smišljaju nove likove i po svemu čudne situacije kako bi povratili izgubljenu gledanost. Najnovija pridošlica u seriji je gospođa Edna ili Dame Edna – u najmanju ruku, jedna od najčudnijih likova u Holivudu.

Tvorci se trude da na neko vreme vrate seriji ovu čudnu pojavu na američkom zvezdanom nebu. To je osoba koja se definitivno najčudnije ali u isto vreme i najuspešnije oblači u svetu uvrnutih poznatih ličnosti. Ovaj lik će se zapravo vratiti u popularnu seriju produkcije Foks (Fox), jer se on/ona već pojavila kao gost u jednoj epizodi.

Upadljiva Edna, ličnost uvrnutog stila, zapravo je alter ego australijskog glumca Berija Hamfriza (Barry Humphries), i vraća se u seriju sa istom ulogom. U prvom pojavljivanju Hamfriz je igrao Kler Otoms (Claire Otoms), ekscentričnu ženu koja je glavni tužilac u važnoj parnici protiv nacionalnih telefonskih kompanija pokrenutu zbog uznemiravajućih poziva.

Najbolje poznat po ludim naočarima i ozbiljnim večernjim haljinama koje nosi kada se pojavljuje kao Edna, Hamfriz je pozorišni i televizijski izvođač, kao i glavna ličnost svih televizijskih „pričaonica“ u rodnoj Australiji.

Hamfriz će se u seriji pojaviti posle dugo iščekivanog rokera Džona Bon Džovija (Jon Bon Jovi). Otkrićemo da će Džon u seriji igrati potencijalnog momka Kaliste Flokhart (Calista Flockhart), ili bolje reći, Ali Mekbil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.