Reći nekom da se loše ljubi

Većina momaka i devojaka veoma uživa u ljubljenju, barem nakon početnog perioda navikavanja. Međutim, može se desiti da budete s nekim ko je inače super, ali vam se ljubljenje s tom osobom nimalo ne dopada – a reći nekom da se loše ljubi je jedna od najružnijih stvari koje možete da uradite.
Reći nekom da se loše ljubi nije samo ružno već je i netačno. Vama se ne dopada kako se ta osoba ljubi, ali ljubljenje je veoma individualna stvar. Nekom se dopada ovako, nekom onako, većini ljudi, kad tek počnu s ljubljenjem, ne dopada se nikako (uglavnom bude potrebno izvesno vreme da se naviknete na osećaj, u početku može da bude „bljak“ da osetite tuđi jezik u sopstvenim ustima). Ne postoji pravi ni pogrešan način za ljubljenje, pa prema tome, teško da će neko biti stvarno loš.
U redu, neka je i tako, ali vama se i dalje ne dopada što se vaš dečko, dok se ljubi s vama, ponaša kao previše entuzijastični balaveći bernardinac, ili vam se ne dopada što usne vaše devojke ostaju stisnute. Šta tu učiniti? Krenuti polako i postepeno ih naučiti šta je ono što se vama dopada. Ne zaboravite: vaš dečko ili devojka žele da uživate s njima, žele da vam se dopadne kako se oni ljube. Nema nikakvog razloga da ih povredite time što ćete im reći da blage veze s ljubljenjem nemaju – samo im pokažite šta želite.
Jedan od najlakših načina da to izvedete jeste da im predložite: „Hajde da pokušamo ovako“, a nakon što isprobate „ovako“ (nešto za šta već znate da vam se dopada), pitate ih da li im se svidelo. Ako nije, bolje da to više ne radite, ili makar ne često, jer ono što radite treba da se dopadne oboma. Ukoliko im se jeste dopalo, ponovićete to još mnogo puta, na obostrano zadovoljstvo. Sasvim je moguće da će, sledeći vaš primer, i vaš dečko ili devojka imati sopstvenih predloga, a ukoliko ih nemaju, ohrabrite ih, pitajte ih kako bi oni voleli, šta bi oni hteli da isprobaju. Za svaki pokušaj, na čiju god da je inicijativu, recite jedno drugom da li vam se dopalo ili nije, i prilično brzo oboje ćete uživati u ljubljenju, znajući tačno šta ono drugo voli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.