U trendu

Recite dečku…

Postoje neke stvari koje je veoma zgodno reći dečku, jer će se on zbog toga bolje osećati. Međutim, to ne treba da ide baš toliko daleko da ga slažete – nije ni "krhki muški ego" baš toliko osetljiv, plus se i veza ne može graditi na lažnim pohvalama.
Super stvar da kažete dečku jeste da vi baš volite mršave momke, ili da vam se dopada kad dečko ima stomačić, a ne kad izgleda kao da sve vreme provodi u teretani – naravno, ako to zaista mislite. Ovakva izjava može dosta da pomogne momku koji je nesiguran zbog svog izgleda (a skoro svi, i momci i devojke, nisu sto posto sigurni da li su dovoljno atraktivni).
Ako ste gledali utakmicu u kojoj je učestvovao vaš dečko, i dopalo vam se kako je igrao, obavezno mu to i recite. Nema nikakve veze ako se ne razumete u sport, prijaće mu pohvala, naročito ako dolazi od njegove devojke. Pa, i vi volite kad vas on pohvali za nešto, zar ne?
Neki smatraju da je super reći mu da vam se dopada što je tako blizak sa svojim drugaricama, jer ćete tako vi delovati "kul". Međutim, može se desiti da on pomisli da vas uopšte nije briga šta on radi s drugim devojkama, to jest, da vašu vezu ne shvatate ozbiljno – a to teško da će mu prijati. Isto tako, nije baš najbolja ideja reći mu da vam je njegov najbolji drug odbojan – možda će mu prijati što u njemu nema konkurenta za vašu ljubav, ali mu se neće dopasti da čuje nešto negativno o najboljem ortaku, s kojim se sigurno druži mnogo duže nego što je u vezi s vama.
Ako vam se njegova sestra ili roditelji sviđaju, obavezno mu to i recite – ma koliko on sam frktao protiv njih, sigurno ih ipak voli, i biće mu drago da čuje da se i vama dopadaju. Kad smo već kod roditelja, možete mu reći i da se on dopada vašim matorcima (osim ako vaši matorci ne misle da je on totalni kreten) – to će mu pomoći da se opusti pred njima.
Ono što ne treba učiniti jeste da se smejete na svaku njegovu šalu, naročito ne ako su vam njegove šale potpuno bez veze. Želi on vas da vidi nasmejanu, to je sigurno… Ipak, i sam je svestan toga da teško da je svaka njegova šala dobra. Mogao bi da pomisli da se folirate i da ga lažete, i da se upita šta ste ga još slagali i šta zapravo želite od njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.