Rozvel – serija koju smo pratili

„Roswell“ je jedna od osvežavajućih serija koja se i kod nas prikazivala. To je priča o gradiću u Americi koje je poznato kao mesto gde su najčešće zabeležavana svedočenja o pojavi NLO-a. Radnja se odvija u jednoj srednjoj školi, u kojoj se dešavaju zanimljive i čudne stvari. Jedan mali skup prijatelja srednjoškolaca sastavljen je delom od zemljana, a delom od vanzemaljaca.

Vođu vanzemaljske družine Maksa, u ovoj „UPN“-ovoj seriji, glumi dvadesetsedmogodišnji Jason Behr. Serija se u Americi prikazivala iz sezone u sezonu, tokom kojih je često menjala i prateću postavu glumaca. U intervjuu koji je dao za „ScifiWire“ Džejson je oklevao da odgovori da li će se serija još nastavljati. Iz njegovog stava se moglo naslutiti da sudbina serije još nije odlučena.

On kaže da je mnogo naučio kroz seriju „Rozvel“. Ali rad na ovoj seriji nije tako zabavan kao što je ranije bio. Glumac je još pri preuzimanju uloge odlučio da će ostaviti seriju onda kada ona prestane da bude zabavna i počne da biva samo posao. Snimanje serije je njemu nekad veoma zabavno, kad se ceo dan smeje, a nekad se pretvara u čisto odrađivanje posla. Tada mu rad veoma teško pada.

Džejson je već treći član prve postave serije, koji je javno iskazao sumnju u njenu sudbinu. Brendan Fehr i Majandra Delfino takođe smatraju da je nova sezona za ovu seriju pod velikim znakom pitanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.