S dečkom na romantičnu komediju

Imate dečka, jipi! Sada možete da uživate kao i ostale devojke koje imaju dečka, da se ljubite s njim, mazite, izlazite, idete u bioskop… Dok gledate šta se trenutno daje po bioskopima, vidite da je na repertoaru i romantična komedija, i to još s vašim omiljenim glumcem. Rešite da iznenadite svog dečka i nabavljate karte (hej, vi ste moderna devojka, ne mora on sve da plaća) za taj film. Kad mu kažete da ga vodite u bioskop, naravno, obraduje se – voli i on filmove. Međutim, kad vidi na kakav ste ga film dovele, smrkne se, a vi ne znate šta mu je.

Nije valjda da vaš slatki dečko spada u onaj stereotip momaka koji mrze romantične komedije? Ne, to nije verovatno. Kako znamo? Tako što većina momaka ne mrzi romantične komedije. Ono što ne vole jeste da u javnosti pokazuju osećanja, pošto je većina dečaka naučena da to „nije muški“. Šta ako u tom filmu bude scena na koju i on šmrcne? Nešto slatko i gotivno i dirljivo? On, mačo, „kul“ tip da pred prepunom bioskopskom salom cmizdri kao neka curica? Da, znamo da su stvarno male šanse da on neutešno zarida u toku gledanja filma, ali mnogi dečaci osećaju nelagodu na samu ideju da bi nežne emocije mogli nekontrolisano da pokažu. Plus, uglavnom se smatra da su romantične komedije filmovi za devojčice, pa dečaka može da bude „blam“ da bude viđen kako gleda takav film.

Šta učiniti? Isprobajte kućnu varijantu. Iznajmite dva filma, jedan po njegovom ukusu (akcioni s njegovim omiljenim glumcem ili glumicom ili horor, ako ih voli) i jednu romantičnu komediju. Napravite dogovor da pogledate oba filma zajedno. Dok gledate romantičnu komediju, probajte da se ni vi ne „raspekmezite“ na neku slatku dirljivu scenu – nemojte se rugati takvoj sceni niti nežnim osećanjima, to nipošto, ali probajte da svog dečka nasmejete. Tako će videti da i gledanje romantičnih filmova može da bude „kul“ i da ni vi ne planirate da idete u bioskop s paketićem maramica kako biste se isplakale u toku filma, već da vam je najvažnije da se oboje lepo zabavite i uživate.

A koji će još dečko moći da odoli takvoj želji?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.